Local

Viol terminat cu ani grei de pușcărie la Iași! Și-a violat vecina rămasă văduvă după ce a mers la ea în vizită împreună cu soția! Cum s-a întâmplat totul

Publicat: 20 iun. 2020
Viol terminat cu ani grei de pușcărie după ce un individ și-a violat vecina la care mersese în vizită
Viol terminat cu ani grei de pușcărie la Iași

Viol terminat cu ani grei de pușcărie la Iași. Un ieșean a fost condamnat de judecători, în urma unui viol. Mihai Postolache a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare, după ce o femeie a fost batjocorită. Victima nu a cerut despăgubiri în cadrul procesului penal

Viol terminat cu ani grei de pușcărie la Iași. În vara anului 2019, în comuna Bivolari avea să se petreacă un caz ciudat. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a mers împreună cu soția sa la o vecină, văduvă, în vizită. Toți 3 ar fi consumat alcool până noaptea târziu. La un moment dat, Mihai Postolache a rămas cu vecina sa în vârstă de 64 de ani și ar fi profitat de ea. Bărbatul a întreținut cu ea relații intime, iar mai apoi a plecat. Ulterior, femeia a cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au deschis atunci un dosar penal pentru viol, femeia a fost expertizată de medicii legiști, iar violul a fost confirmat.

Mihai Postolache a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost arestat pentru 30 de zile

În urma incidentului, bărbatul a fot inițial reținut pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 30 de zile. Ieri însă, acesta a fost condamnat de judecători pentru viol. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Mihai Postolache la șase ani de pușcărie.

„Instanța constată că partea vătămată E.L., prin curator, nu a solicitat despăgubiri civile. Obligă inculpatul Mihai Postolache să achite suma de 1.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mihai Postolache, reținut, arestat și condamnat de judecători pentru viol

Procesul lui Mihai Postolache a început pe data de 22 august 2019. Înainte de aceasta, pe 30 iulie 2019, procurorii l-au reținut pe ieșean pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele lui Mihai Postolache, pentru viol. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu mai bine de un an, individul ar fi violat o femeie lipsită de apărare. În urma incidentului, procurorii au dispus trimiterea în judecată a ieșeanului, sub acuzația de viol. Acum, magistrații Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Mihai Postolache la șase ani de închisoare, după ce femeia a fost batjocorită cu sălbăticie. Rămâne de văzut dacă ieșeanul va contesta sentința.

O prostituată a fost violată și sechestrată într-un apartament din Iași

La începutul lunii trecute, o tânără în vârstă de 29 de ani avea sa ceară ajutorul Poliției spunând că a fost sechestrată și violată într-un apartament din Iași. Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a ajuns în apartamentul respectiv pe data de 27 aprilie. A fost sunată de un individ și chemată în apartament pentru a întreține relații sexuale, contracost. Nici bine nu ar fi ajuns tânăra la locație că a fost amenințata de cel care o chemase. Pentru a o determina să întrețină relații sexuale, agresorul ar fi folosit un cuțit pentru taiat carnea. Ulterior, ar fi violat-o și ținut-o cu forța în apartament. Asta ar fi durat câteva ore. Înainte să plece, tânăra a fost verificată în geantă de agresor. Acesta i-a luat în jur de 200 de lei și a lăsat-o să plece.

Adauga un comentariu