Local

Un elev a ajuns la Spitalul Sf. Maria din Iaşi în stare gravă. A fost aruncat în sus de colegi şi lăsat să cadă

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un elev a ajuns la Spitalul Sf. Maria din Iaşi în stare gravă. A fost aruncat în sus de colegi şi lăsat să cadă
Un adolescent, în vârstă de 13 ani, a ajuns de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ după ce a fost victima unei glume între colegi. Elevul de la Liceul Tehnologic Ion Creangă din Pipirig a fost aruncat în sus şi lăsat să cadă de către colegii de şcoală

Un adolescent, în vârstă de 13 ani, a ajuns de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ după ce a fost victima unei glume între colegi. Elevul de la Liceul Tehnologic Ion Creangă din Pipirig, județul Neamț, a fost aruncat în sus şi lăsat să cadă de către colegii de şcoală.

Copilul a căzut cu capul de podea şi a rămas nemişcat. Evenimentul tragic s-a produs ieri, 11 martie 2021. Băiatul a fost dus la dispensarul din comună, unde medicul de familie a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Un elev de 13 ani a fost victima unei glume între colegi

Băiatul de doar 13 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei şi hemoragie în ureche. După ce a fost transportat la spitalul din Târgu Neamţ a fost stabilizat şi transferat imediat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Din fericire, în aceste momente copilul este stabil, însă urmează să i se mai efectueze investigații amănunțite.

Autorităţile ieşene au deschis un dosar penal de vătămare corporală în rem urmând ca mai apoi să fie audiaţi colegii şi profesorii victimei.

”Am primit în cursul gărzii de ieri, un copil, un băiețel, un traumatism cranio-cerebral, prin cădere de la înălțime, care a necesitat supraveghere și intituirea terapiei în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Copilul este în continuare sub supravegherea noastră, urmează să efectueze investigațiile imagistice conform protocoalelor și sperăm să fie o evoluție bună ca și până acum. Copilul a venit cu un scor Glasgow de 15, adică a fost conștient încă de la venirea în spital. A avut niște perioade mai dificile, dar acum este stabil”, a transmis dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

Adauga un comentariu