National

Un fost primar, un fost polițist și un antrenor de fotbal, acuzați de trafic de minori și abuz

Publicat: 19 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un fost primar un fost polițist și un antrenor de fotbal acuzați de trafic de minori și abuz
Un fost primar, un fost polițist și un antrenor de fotbal, acuzați de trafic de minori și abuz, în Alba

Procurorii au desființat o rețea de trafic de minori din care făceau parte un fost primar PSD, un fost polițist și un antrenor de fotbal. Aceștia sunt acuzați de trafic de minori și abuz sexual, în Alba.

În urma perchezițiilor care au avut loc astăzi în județul Alba, anchetatorii au reușit să ajungă la un bărbat în vârstă de 69 de ani, de altfel antrenor al echipei de fotbal din Abrud, cel despre care susțin că ar fi implicat în infracțiuni de pornografie infantilă și sex cu minori.

Un fost primar, un fost polițist și un antrenor de fotbal, acuzați de trafic de minori și abuz, în Alba

Anchetatorii au descoperit astăzi un imobil în care se pare că era montat un sistem de înregistrare audio-video în care se înregistrau actele sexuale la care erau supuse 11 femei.

Printre acestea, și 4 minore, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. De altfel, printre clienții tinerelor se numără fostul primar din localitatea Abrud, actual consilier local din cadrul Partidului Social Democrat, și un fost polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliția Alba.

Un preot de la Liceul Teologic din Târgu Jiu a fost dat afară. Este acuzat că a hărțuit o elevă

Un preot din Gorj, care activează și ca profesor la Liceul Teologic din Târgu Jiu, este acuzat de hărțuire chiar de o elevă și a fost dat afară din unitatea de învățământ. Din primele date, se pare că profesorul ar fi purtat o conversație nepotrivită pe o rețea de socializare cu eleva din liceu care este minoră și care îl acuză acum de hărțuire.

Reporterii de la postul TV Sud l-au contactat pe preotul acuzat, dar acesta a spus că este „o înscenare“ și că nu face mai multe declarații, scrie adevărul.ro.

Preotul este cercetat de polițiști

Preotul care este și cadru didactic a fost cercetat în urma depunerii unei sesizări atât de Mitropolia Olteniei, cât și de conducerea Liceului Teologic, care apoi a luat decizia încetării contractului de muncă.

„Nu mai este angajatul nostru din luna septembrie. A existat o anchetă și i s-a retras binecuvântarea scrisă. Conform Codului Muncii, articolul 56, a trebuit să-i încetăm contractul de muncă“, a spus Ștefan Cristi Vătafu, directorul Liceului Teologic din Târgu Jiu.

Adauga un comentariu