Local

Un ieșean a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce ar fi încercat să își dea foc! Prof. dr. Diana Cimpoeșu: ,,Nu avem locuri, dar s-a suplimentat zona ATI”

Publicat: 30 apr. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Un ieșean a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce ar fi încercat să își dea foc Prof. dr. Diana Cimpoeșu Nu avem locuri dar s-a suplimentat zona ATI
Un ieșean a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce ar fi încercat să își dea foc

În urmă cu puțin timp, un ieșean a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce ar fi încercat să își dea foc. C. Gheorghe, în vârstă de 76 de ani, ar fi încercat să se autoincendieze cu diluant. În momentul de față acestuia i s-a aplicat intubația oro-traheală și ventilația mecanică. Bărbatul din Pașcani a fost transferat direct la Clinica de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic Județean ”Sf. Spiridon” din Iași.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu a făcut declarații referitoare la starea actuală:

,,Nu avem locuri, dar s-a suplimentat zona ATI. Bărbatul are arsuri de gradul II și IV  pe o suprafață de 55% din corp. El prezintă arsuri la nivelul feței, gâtului, toracelui, antebrațului, membrului superior stâng și membrului inferior stâng. Este intubat oro-traheal și ventilat mecanic. A fost transferat direct la Clinica de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic Județean ”Sf. Spiridon” din Iași.”

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu