Titlurile zilei

Un ieșean este acuzat că ar fi lăsat o ieșeancă fără 5.000 de lei și fără mobila comandată! Cristina Ioniță: „Mi-a spus ca scuză că a băut diluant!“ – FOTO

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Un ieșean este acuzat că ar fi lăsat o ieșeancă fără 5.000 de lei și fără mobila comandată Cristina Ioniță Mi-a spus ca scuză că a băut diluant  FOTO
Vasile Ioneasă este cunoscut pe rețelele de socializare drept „Gimmy Gimbo” și „Mobilă la comandă Gimy” . Acesta a lăsat mai multe persoane fără sume mari de bani

Vasile Ioneasă este un ieșean cunoscut pe rețelele de socializare drept „Gimmy Gimbo” și „Mobilă la comandă Gimy”, acuzat de înșelăciune de către mai multe persoane. Oamenii susțin că li se cer bani în avans, pe baza unui contract scris de mână între cele două părți, iar ulterior nu li se mai execută lucrarea, pentru că bărbatul invocă tot felul de scuze. Acesta ar fi lăsat o ieșeancă fără 5.000 de lei și fără mobila comandată

Cristina Mihaela Ioniță este una dintre persoanele care îl acuză pe acest patron pentru înșelăciune. Ea spune că i s-a cerut un avans, pe baza unui contract completat între cele două părți, în care era precizat un termen de livrare de 30 de zile. Aceste promisiuni au fost încălcate de către patronul care susține că are un atelier de mobilă în Ciurea. Femeia păgubită și-a cerut avansul înapoi, însă bărbatul nu a fost de acord.

După mai multe încercări eșuate de a discuta cu Vasile Ioneasă, aceasta a luat decizia de a depune o plângere împotriva lui.

Vasile Ioneasă a lăsat o ieșeancă fără 5.000 de lei și fără mobila comandată

o poză cu contractul semnat de către Cristina Mihaela Ioniță 
Femeia a dat avans de 5000 lei pe baza unui contract completat între cele două părți

Patronul atelierului de mobilă din Ciurea este acuzat că trage țepe pe bandă rulantă. În pofida plângerilor care curg la adresa lui, acesta încearcă să păcălească în continuare lumea. Acesta solicită un avans care constituie o bună parte din prețul total al lucrării și apoi se dă pierdut. Una dintre victimele lui este și Cristina Mihaela Ioniță. Femeia a solicitat o mobilă la comandă, iar administratorul atelierului de mobilă a fost foarte prompt la nevoile ei și i-a oferit un timp de livrare de 30 de zile, care nu a fost onorat.

„A venit acasă, a măsurat mobila și a făcut schița. Apoi am semnat un contract și i-am dat avansul domnului, în valoare de 5.000 de lei, în data de 7.10.2022. De când s-a încheiat termenul pentru executarea mobilierului, acesta caută tot felul de scuze. Ba că e în spital cu copilul, ba că a băut diluant, ba că e răvășit. Dacă până astăzi mă amăgea cu scuze, acum și-a închis telefonul”, declară Cristina Mihaela Ioniță pentru reporterii BZI.

Femeia a postat pe rețelele de socializare un avertisment pentru toți cei care doresc să-și comande mobilă la atelierul acestui bărbat. În urma postării au mai apărut persoane care mărturisesc faptul că i-au oferit avans administratorului de câteva luni bune și nu au mai primit niciun răspuns cu privire la banii oferiți.

„Și noi am pățit-o cu el. Am făcut plângere la Secția de Poliție Ciurea. Nici până în ziua de astăzi nu am rezolvat. Ne-au zis să mergem pe cale judecătorească cu el. Nu suntem singurii, au mai pățit și alții”, precizează un bărbat care a rămas păgubit din cauza lui Vasile Ioneasă.

o poză cu contractul pe care l-a semnat clienta
Deși, în contract bărbatul are un termen de execuție a lucrării de 30 de zile, acesta nu și-a respectat îndatoririle

Administratorul atelierului de mobilă nu a putut fi contactat

 o poză cu o conversație
Bărbatul a fost indignat de faptul că o clientă păgubită de el a postat pe rețelele de socializare situația întâmpinată

Reporterii BZI au încercat să discute cu administratorul atelierului de mobilă, însă acesta nu a putut fi contactat. Dar, la postarea apărută în spațiul public, Vasile Ioneasă reacționează și încearcă să-și ia apărarea, scuzându-se că starea de sănătate nu i-a permis să-și țină cuvântul.

„Dacă v-am spus că sâmbătă nu pot fi și nu ați înțeles cine e vinovat, de ce m-ați postat? Dacă eu v-am spus adevărul. Vă rog frumos și vă invit să vedeți mobila, nu sunt țepar. Am avut probleme grave și era să mor. O să vă arăt internarea. Să nu mă faceți să vă dau în judecată pentru defăimare.

Vă aduc bucătăria și vă dau în judecată. Vin cu toate actele atașate și nu vă iau niciun ban pentru manoperă, pentru că eu ajut oamenii. Abia aștept. Spun la poliție că nu vreau bani de manoperă, că v-am ajutat cu proiectul și dimensiunile. Chiar de mâine vorbiți cu avocata mea pentru defăimare și hărțuire”, îi comunică Vasile Ioneasă clientei sale.

Mai mult decât atât, administratorul de mobilă din zona Ciurea este cunoscut de către mulți internauți și toți îl cataloghează ca fiind neserios, motiv pentru care acesta a răbufnit și a încercat să se scuze prin diferite metode pentru a putea practica în continuare aceleași metode.

„Fiecare are probleme! Răbdare și încredere trebuie să avem”, mai transmite bărbatul care a lăsat o ieșeancă fără 5.000 de lei și fără mobila comandată.

Comentarii
Adauga un comentariu