Eveniment-Social

Un important universitar a reliefat elemente ce țin de cum a trecut mediul educațional prin pandemia de Covid-19, tranșarea activității de predare – învățare și evaluarea online, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prof. univ. dr. Laurențiu Șoitu a venit în Studioul BZI LIVE

Joi, 18 iunie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție specială! Invitat a fost distinsul, cunoscutul specialist și universitar, prof. univ. dr. Laurențiu Șoitu, Facultatea Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iaşi. Prof. univ. dr. Laurențiu Șoitu a activat decenii în domeniul Științelor Educației, a derulat proiecte și activități utile și consistente în acest domeniu, fiind autorul a zeci de lucrări, articole și volume legate de sistemul educaţional, atât preuniversitar dar și a celui superior.

Universitarul Șoitu, unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniul Științelor Educației

Ca repere din prestigioasa și prodigioasa activitate academică și ştiinţifică a prof. univ. dr. Laurențiu Șoitu trebuie amintite domeniile sale legate de: Retorica audio-vizuala, Pedagogia comunicării, Managementul Educației Adulților, Pedagogia comunicării, Filosofiei, Strategiile comunicării, Resurse educative ale mass-media, Mass-media și integrare culturală sau Comunicare interpersonală și de grup. Astfel, emeritul profesor universitar Laurențiu Șoitu a detaliat și reliefat interesante și valoroase elemente ce țin de acest areal cu implicații și rol major în societatea contemporană.

Mai departe, observații privind actuale realități educaţionale naționale, schimbările de care nevoie acest domeniu, experienţe avute ca membru a valoroase foruri naționale și internaționale științifice și de cercetare în care activează au reprezentat alte puncte ale acestei ediții – dialog BZI LIVE. De asemenea, despre ce efecte și cum a trecut mediul educaţional prin pandemia de COVID-19, tranșarea activității de predare – învățare și evaluare on-line au fost alte repere ale dialogului cu emeritul profesor Șoitu. La toate acestea, prof. univ. dr. Laurențiu Șoitu de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași a venit cu alte elemente și puncte de vedere avizate extrem de utile și de necesare, atât pentru profesori dar și pentru părinți sau chiar elevi.

Adauga un comentariu