National

Un membru al Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă a avut nevoie de îngrijiri medicale! S-a constatat că acesta era beat

Publicat: 06 dec. 2020

Un bărbat, membru al Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă a avut nevoie de îngrijiri medicale, în această noapte, după ce s-a prăbuşit lângă birou. Toată lumea a crezut că acestuia i s-a făcut rău, însă medicii chemaţi la faţa locului au descoperit că pacientul era beat.

Colegii bărbatului au sunat la numărul unic de urgenţă 112, după ce l-au găsit pe acesta prăbuşit lângă birou. Oamenii au crezut că acestuia i s-a făcut rău, însă medicii de la Ambulanţă au descoperit că acesta era beat.

Mai mult, bărbatul a refuzat să meargă la spital şi a explicat că va merge acasă.

Votul prin corespondenţă s-a aflat, sâmbătă, în centrul unui scandal, după ce s-a aflat că aproximativ 15.000 de plicuri cu voturi prin corespondenţă exprimate de românii din străinătate nu au ajuns la birourile electorale, neputând fi validate.

Poşta Română a dat vina pe operatorii poştali din ţările unde rezidenţii români ar fi trebuit să primească plicurile electorale.

Peste 260.000 de români aflaţi în diaspora au votat, astăzi, pentru alegerile parlamentare.

În Spania, ţara cu una dintre cele mai mari comunităţi de români din străinătate, au fost organizate 140 de secţii de votare, în care şi-au exprimat opţiunile electorale peste 23.000 de alegători.

În Italia, unde au fost organizate 137 de secţii, au votat peste 37.000 de români, iar în Marea Britanie, aproximativ 20.000. În Germania au votat peste 22.000 de români, iar în Franţa, peste 8.500. În Republica Moldova au votat peste 30.000 de cetăţeni români.

Adauga un comentariu