Local

Un militar în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului într-un bar din Huși. Acesta se află în stare gravă la Spitalul Sf. Spiridon Iași

Publicat: 09 oct. 2021
Bărbatul a fost operat și este internat în secţia de chirurgie vasculară

Un bărbat în vărstă de 43 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului și a fost operat de urgenţă.

În aceste momente, acesta este internat în secţia de chirurgie vasculară.

“Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgente în șoc hemoragic, cu plagă înjunghiată în zona arterei subclavie. Bărbatul a fost operat și este internat în secţia de chirurgie vasculară. Are șanse să trăiască”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, şef. UPU Smurd Iași.

În seara zilei de vineri S.A.J. Vaslui a intervenit în localitatea Huși pentru un bărbat ( militar din cadrul Militarii Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenţie la Dezastre) „General Gheorghe Teleman”), în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat in interiorul unui bar de pe strada 1 Decembrie, peste strada de fosta Stomatologie . De acolo barbatul înjunghiat a mers printre blocuri spre locuinta sa. Apelul la numărul unic de urgentă 112 a fost efectuat de către sotia militarului. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conștient și coerent dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng în zona retroclaviculară.

După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat la Spitalul” Dimitrie Castroian” din Huși. În acest moment pacientul este pregătit pentru a fi dirijat la Spitalul Sf. Spiridon Iasi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu diagnosticul de soc hemoragic. Acesta a fost diagnosticat și cu COVID-19 pozitiv .

În seara zilei de vineri, 8 octombrie 2021, la ora 20.15, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie in vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași seară, soțul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către autori necunoscuți. 

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Huși și ulterior transferată la o unitate medicală din mun. Iași, în stare stabilă. Agresiunea s-ar fi produs în municipiul Huși, în zona străzii 1 decembrie. 

La fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale.

În acest moment, la sediul Poliției Municipiului Huși au fost conduse 2 persoane, bărbați în vârstă de 38 și 19 ani, ambii din Huși, pentru efectuarea de cercetări. ” se arata in comunicatul IPJ Vaslui.

Adauga un comentariu