Prima pagină » National » Un politician a fost rănit grav după ce un bolovan a căzut de pe versant pe maşina sa
Un politician a fost rănit grav după ce un bolovan a căzut de pe versant pe maşina sa

Un politician a fost rănit grav după ce un bolovan a căzut de pe versant pe maşina sa

27 mai 2024, 21:20, 1 ,
BZI.ro, în National

Un consilier judeţean din Arad, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit grav, luni seară, după ce pe autoturismul în care se afla a căzut un bolovan de pe versant, în zona localităţii Gurahonţ, el fiind luat cu elicopterul pentru a fi dus la spital.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, care a intervenit la locul accidentului, victima a fost găsită în stare de inconştienţă, iar echipajul medical a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Caransebeş.

Victima este consilierul judeţean George Botizan, vicepreşedinte al organizaţiei de tineret PNL

Până la sosirea echipajului aerian, medicii arădeni au stabilizat victima, care a revenit la starea de conştienţă, constatându-se, după primele evaluări, că a suferit traumatism toracic şi de bazin. Bărbatul este transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad.

Victima este consilierul judeţean George Botizan, vicepreşedinte al organizaţiei de tineret PNL.

Poliţiştii fac cercetări privind împrejurările producerii accidentului, în zonă având loc mai multe căderi de piatră de pe versanţi de-a lungul timpului.

O mașină condusă de o șoferiță, spulberată de un TIR. Soțul ei a murit pe loc

Un alt accident grav s-a petrecut astăzi.  Doi soţi au fost implicaţi într-un teribil accident de circulaţie lângă Craiova.

Maşina în care se aflau a ajuns chiar în fața unui TIR, iar impactul a fost devastator. Din nefericire, bărbatul, pasager pe scaunul din dreapta, a murit pe loc.

Soţia, aflată la volan, a ajuns la spital cu răni la mâini şi la picioare. Potrivit poliţiştilor, femeia de 56 de ani ar fi intenţionat să vireze stânga, fără să se asigure.

În acel moment autoturismul a fost izbit în plin de TIR-ul care circula regulamentar, din sens opus. După tragedie, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *