Local

Respect! Un poliţist de la serviciul de Investigaţii Criminale, îngerul păzitor al unui ieşean care a încercat aseară să se sinucidă aruncându-se în lacul din capăt CUG. Subcomisarul a intrat în apă şi i-a salvat viaţa (Exclusiv)

Publicat: 11 nov. 2020
Un polițist a salvat de la înec un bărbat care a vrut să se sinucidă
Un polițist a salvat de la înec un bărbat care a vrut să se sinucidă

Un poliţist care lucrează la Serviciul de Investigaţii Criminalistice, aflat în timpul liber, a ajutat la salvarea unei persoane care dorea să se sinucidă.
În timp ce se era în zonă, poliţistul ieşean a observat faptul că, un bărbat se aruncă în lac. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a sărit în ajutorul victimei.

Totuşi, în pofida efortului depus, poliţistul ieşean nu a reuşit de unul singur să îl scoată din apă. Aşadar, a apelat la ajutorul pompierilor care l-au legat pe bărbat cu o sfoară și l-au scos din apă.

Vorbim de subcomisarul Antoniu Bogdan, care lucrează la Serviciul de Investigații Criminale. Acesta nu a ținut cont de faptul că apa lacului era rece și a sărit să îl salveze pe barbatul care incerca să își curme viața.

 

 

” Autoritățile au intervenit de urgență în această seară în zona capăt CUG din Iași pentru a salva un bărbat în vârstă de 70 de ani care s-a aruncat într-un lac. Acesta a fost văzut de o femeie în timp ce se dezbrăca și s-a aruncat în apă. . Acesta era conștient. A fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași. FOTO AICI

Seara trecută (10.11.2020), în jurul orei 23.00, colegul nostru, poliţist în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, fiind în timpul liber şi deplasându-se cu maşina personală a observat o femeie, care părea agitată. A oprit şi a întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva, moment în care aceasta i-a arătat în lacul de acumulare din capăt CUG un bărbat care solicita ajutor, existând riscul să se înece.

Imediat, poliţistul a intervenit pentru a ajuta bărbatul, iniţial ţinându-l pentru ca acesta să nu se scufunde, iar apoi l-a legat cu o sfoară dată de un cetăţean, astfel încât să rămână la suprafaţă.

Ulterior, au ajuns la faţa locului reprezentanţii I.S.U. care au preluat bărbatul şi l-au transportat la o unitate medicală, pentru acordare de îngrijiri medicale.” se arată în comunicatul emis de polițiști.

?_=1

 

Comentarii
  • Întâi OM, apoi POLIȚIST.
    Ca el sunt mulți în poliția națională.
    Sunt și „uscături”, că altfel nu se poate, vorba din popor.
    Felicitări OMULE!!!

  • Poate mai spala si el din pacate….ca are destule…..baga si asta lume gratis la parnaie….sau de fapt incearca…..,Sau poate Saracul o fi baiat bun in felul lui….dar daca i se da un ordin executa……ca doar nu o sa ramana farà salar de dragul justitiei ,demnitatii, onoarei etc…..mai mintem pentru o bucata de paine…..na!asta e viata….la romani toate trec prin stomac

  • Dar de unde stii tu ca are pacate si trebuie spalate?Tu ai vazut pacatele lui?Este vinovat politistul de la investigatii criminale ca vinzi iarba sau prafuri si distrugi multe familii si el te prinde in ofsaid ?Din partea mea sa prinda cate 100 in fiecare luna si sa-i faca un dosar super strong ca un procuror si judecator sa nu aiba ce comenta la probele de la dosar si sa primeasca fiecare cate 30 ani inchisoare cu executare.

  • Gaborii in general sunt usor de cumparat. A se vedea fostul gabor Danila Cristi de la sectia 2 Gara. Cica politistul anului. Futu-l in gat de penal!!!

Adauga un comentariu