Titlurile zilei

Un polițist din Iași a fost lovit de un individ cu aere de șmecher când a intervenit să aplaneze un scandal! Ce s-a întâmplat cu agresorul după ce a ajuns în fața judecătorilor! (Exclusiv!)

Publicat: 01 iul. 2020
Pentru ultraj, bărbatul a ajuns în fața judecătorilor și a fost condamnat la un an și două luni de închisoare, cu suspendare
Un polițist din Iași a fost lovit de un scandalagiu, iar cel din urmă a fost condamnat pentru ultraj

Un polițist din Iași a fost lovit de un individ care făcea scandal. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Recent, Gheorghe Iniceru a fost condamnat de magistrații din cadrul Judecătoriei Iași la 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare

Un polițișt din Iași a fost lovit de un individ când a intervenit să aplaneze un scandal.
Povestea începe în anul 2017, pe data de 19 noiembrie. Atunci, Gheorghe Iniceru, un individ aflat în stare de ebrietate, a urcat într-un tramvai și a început să facă scandal. Vatmanul i-a cerut de câteva ori să se liniștească sau să coboare din tramvai. Nu s-a întâmplat, însă, asta.

Iniceru a continuat să fie agresiv și să vorbească vulgar. Atunci, vatmanul a cerut ajutorul polițiștilor, iar, în scurt timp, un echipaj a ajuns la locul indicat.
Polițiștii i-au cerut bărbatului să se legitimeze și să coboare din tramvai. Iniceru nu a vrut să se conformeze și l-a lovit pe unul dintre polițiști. Ulterior, oamenii legii au reușit să-l imobilizeze, iar, mai apoi, l-au luat la secție, pentru audieri. În aceeași zi, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

Pentru ultraj, Gheorghe Iniceru a fost condamnat al 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare

Timp de aproape 2 ani, Gheorghe Iniceru a fost cercetat. Recent, însă, acesta a fost condamnat pentru că a lovit un polițist din Iași. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent condamnarea lui Gheorghe Iniceru, pentru ultraj.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Gheorghe Iniceru la un an și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj. Dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 80 de zile, în cadrul unei instituții din subordinea Consiliului Local Iași, Direcția de Asistență Comunitară sau Direcția de Exploatare Patrimoniu. Admite în parte acțiunea formulată de partea civilă L.T. și îl obligă pe inculpatul Gheorghe Iniceru să îi plătească părții civile suma de 1.500 de lei, cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Un alt ieșean a fost condamnat, tot pentru ultraj

Un alt ieșean a fost pedepsit recent de către judecători după ce a fost acuzat de comiterea unor infracțiuni. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au dispus condamnarea lui Claudiu Carp la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj în formă agravantă și distrugere.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioada de 100 de zile. Admite în parte acțiunea exercitată de partea civilă M.S. și-l obligă pe inculpat să-i plătească acesteia suma totală de 10.370 de lei, cu titlu de despăgubiri civile”, au menționat judecătorii.

Procesul individului în vârstă de 33 de ani a început pe 17 decembrie 2019. Acesta a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

„Pe 23 noiembrie 2019, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona umărului persoanei vătămate P.D.C., agent de Poliție judiciară aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a tras de buzunarul uniformei persoanei vătămate M.S., agent de Poliție judiciară, rupând buzunarul și distrugând uniforma persoanei vătămate, a adresat amenințări cu acte de violență atât persoanei vatamate P.D.C., cât și persoanei vătămate M.S., după care i-a aplicat o lovitură cu capul în zona feței persoanei vătămate M.S.”, au precizat procurorii.

Comentarii
 • Asta e haina statului, dispret total! Lovesti un politist si primesti 1 an cu suspendare. Bine a facut in America politistul care l-a omorit pe Floyd!!! Moarte ciorilor si tiganilor in special!!!

 • Sunt curios dacă un nenorocit ca ăsta ar rupe roba unui judecător cât ar primi? Asta e România judecatorilor cu pensii de zeci de mii de lei care împart dreptatea după ureche. Care e efectul condamnarilor? Niciuna. Infractorul se întâlnește din nou cu politistul si comunitatea ce să mai înțeleagă că e liber la bătut polițiștii. Pentru un card folosit ilegal 4 ani cu executare. Pentru ultraj inchisoare cu suspendare. Asta e justitia din România.

 • Pedeapsa ar fi trebuit sa fie cu executare dl/dna judecator. Cu astfel de sentinte, infractorii prind curaj.Poate se sesizeaza cineva din inspectia judiciara.

 • Pe modelul Hirlau ,Jony Cash a facu o afirmatie catre o politista sexy intrebind-o civilizat TU CINE PULA MEA ESTI in conditiile in care politista a gresit si nu s-a prezentat .
  A urmat cosmarul pe reteta SPARTACUS cu mascati si arestare preventiva .
  Pacat adevaratii ultrasi de politisti stau in libertate si o banala fapta contraventionala a fost transformata in infractiune de ultraj .
  Tipic parchetukui Hirlau ,Leagan Gheorghe impusca cu intentie 3 tigani din Sarata cind era beat la barul lui Malauta cu arma de vinatoare si scapa basma curata iar Dan Farchizon impusca 3 cini comunitari in extravilan pe fond de vinatoare si parchetul hIRLAU IL ARESTEAZA PREVENTIV

 • Procurorii din Hirlau urasc pe fata politistii si asta se vede prin sentinte si modul cum nu ajuta politia

Adauga un comentariu