Cancan ultimă oră

Un prezentator de la Antena 3 și-ar fi agresat soția și refuză să achite pensia alimentară

Publicat: 20 iun. 2021
Un jurnalist cunoscut al postului Antena 3 și-ar fi agresat soția

Un jurnalist cunoscut al postului de televiziune Antena 3 și-ar fi agresat soția și n-ar mai fi plătit pensia alimentară.

Informația a ajuns în presă, iar soția acestuia ar fi cerut ordin de protecție împotriva acestuia.

Jurnalistul cunoscut este violent cu soția sa care a cerut Instanței de Judecată Ordin de Protecție pentru a nu fi agresată de acestea.

„Fosta soție ia în calcul să monteze camere de supraveghere pentru că vine neinvitat să-și vadă copiii. Între părți, există, de altfel, proces pe rol pentru stabilire program vizitare minori. A fost și la poliție, dar i s-a transmis că nu se poate face nimic, până nu se termină procesul”, a precizat persoana din anturajul celor doi, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Condamnat la închisoare pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului?

Apropiați ai cuplului susțin că pe 19 martie 2021 acesta ar fi fost condamnat la închisoare pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Aceleași persoane declară că prezentatorul nu plătește nici pensia alimentară cuvenită copilului său.

„Se împrumută sub pretextul că trebuie să achite copiilor pensie alimentară. Dar el nu a mai plătit nimic de trei luni. Fosta lui soție se află în proces cu el și cu firma lui, prin avocat și executor, pentru a recupera creanțele.

Sunt două procese deschise la Judecătoria Sectorului 6. În fiecare lună, pentru cei trei copii, trebuia să plătească 2.400 de lei. Nu a mai dat un leu de trei luni. Femeia este disperată, a fost contactată de mai multe persoane care i-au spus că i-au dat bani cu împrumut și că nu și-au mai recuperat datoriile. În plus, el o denigrează mereu, în special în fața colegilor lui din presă”, a mai spus sursa.

Și Cove a fost acuzat de fosta soție că o bătea

Maria Movileanu, prima soție a prezentatorului TV Cove, iar în urmă cu mai bine de zece ani, aceasta a vorbit despre un eveniment violent din viața ei. Mai exact, aceasta susține că prezentatorul tv era violent, la doar câteva luni după ce aceasta a născut, iar bona fiului lor ar fi asistat la toate aceste altercații.

Fosta soție a lui Cove susține că acesta ar fi lovit-o cu pumnul în timp ce își ținea fiul în brațe, iar deși fanii cred că el nu este un om violent, adevărul este altul.

„Daca la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap fără să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am niciun martor, există totuși o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență. Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului”, a declarat prima soție a prezentatorului în urmă cu mai bine de zece ani.

Adauga un comentariu