Actualitate

Un român din New York a fost arestat de FBI! Plănuia să trimită o rulotă înarmată la Capitoliu

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un român din New York a fost arestat de FBI Plănuia să trimită o rulotă înarmată la Capitoliu
Eduard Florea, un român din SUA a fost arestat de FBI pentru că ar fi plănuit o dubă înarmată pentru Capitoliu

Date interesante ies la iveală în legătura cu prostele pro Trump din SUA. Vorbim despre un român din New York arestat de FBI după ce, pe reţelele sociale ameninţa că va trimite o rulotă înarmată la Capitoliu.

Edward Florea este un român stabilit în New York care a fost arestat la domiciliu de FBI. Florea era anchetat și pentru presupuse legături cu Proud Boys.

Eduard Florea a fost arestat la domiciliul privat marți seară. Este acuzat de o infracțiune de arme.

Românul a fost arestat, marţi seara, la domiciliu. Bărbatul se confruntă cu acuzaţii de infracţiuni cu arme. Un oficial al forțelor de ordine a declarat pentru ABC News că Eduard Florea era anchetat și pentru presupuse legături cu Proud Boys.

Flourea a fost dus la sediul FBI din Manhattan și se așteaptă să se prezinte la Curtea Federală din Brooklyn miercuri dimineață, conform abc

El este a treia persoană arestată marți de FBI-NY în legătură cu ancheta asupra revoltei din Capitol.
Aaron Mostofsky, fiul unui judecător din Brooklyn , a fost eliberat pe cauţiune după ce a fost acuzat de furt de proprietate și intrare ilegală. Angajatul MTA Will Pepe de la Beacon, New York, a fost, de asemenea, arestat sub acuzații nespecificate. Se așteaptă să facă o apariție inițială miercuri dimineață la curtea federală White Plains.

Proteste uriaşe în Statele Unite ale Americii

În aceste momente, Statele Unite ale Americii se confruntă cu proteste uriaşe. Vorbim că zeci, sute de mii de americani susţinători ai lui Donald Trump au protestat împotriva alegerii lui Joe Biden drept președintele SUA. Aceştia susţin că actualul președinte a fost furat la vot și cer numărarea voturilor din mai multe state cheie.

Protestele au culminat cu asediul asupra Capitoliului, unde mai multe persoane au murit. Atunci, zeci de persoane au intrat în clădirea emblematică a Americii unde au devastat mai multe birouri furând mai multe obiecte.

Incidentul a fost cauzat şi de faptul că la acea dată, oficialii SUA doreau să anunţe validarea alegerilor din SUA din 2020 şi victoria lui Joe Biden.

Incidentul nu a trecut neobservat nici în social media. Cele mai mari reţele de socializare i-au închis conturile lui Donald Trump. Vorbim despre Instagram, Twitter și Facebook. În altă ordine de idei, la Washington DC a intrat în vigoare o stare de urgență valabilă până pe data de 20 ianuarie, data la care Joe Biden va prelua în mod oficial funcția de președinte al SUA.

În aceste momente, la Capitoliu sunt delegați mii de soldați americani care păzesc clădirea. În Washington  sunt alocați peste 15.000 de soldați pentru a preveni orice conflict. Daca e să facem o comparație, în teatrul de operațiune din Irak sunt prezenți doar 2500 de soldați americani.

Adauga un comentariu