Titlurile zilei

Un „șmecher de carton” a furat un Touareg după ce s-a îmbătat pulbere și a fugit cu Poliția pe urme. Când a fost prins, a intrat cu capul în „boscheți”, crezând că nu-l observă nimeni (Exclusiv)

Publicat: 03 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un șmecher de carton a furat un Touareg după ce s-a îmbătat pulbere și a fugit cu Poliția pe urme. Când a fost prins a intrat cu capul în boscheți crezând că nu-l observă nimeni Exclusiv
Ionuț V., tânărul care a furat un autoturism marca VW Touareg și a fugit cu polițiștii pe urme

Un bărbat din Iași a furat un VW Touareg și a fugit cu Poliția pe urme. Când a fost încolțit, bărbatul a sărit din mașină și s-a ascuns într-un gard viu. Oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv. Pe numele său a fost deschis un dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore

Scene demne de „Cascadorii râsului”, la Iași! Un bărbat a furat un VW Touareg și a gonit cu Poliția pe urme. Când polițiștii au fost la un pas de a-l prinde, individul a fugit și s-a ascuns cu capul într-un gard viu, crezând astfel că nu va fi observat.

„În dimineața zilei de 1 august 2021, agenții din cadrul Secției V de Poliție au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. După o scurtă urmărire, șoferul a oprit și a coborât din vehicul, încercând să se ascundă de polițiști în gardul viu din fața unui bloc. Acesta a fost prins și identificat în persoana unui bărbat de 35 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Alcoolemie uriașă, descoperită de oamenii legii la ieșean

Bărbatul pe nume Ionuț V. mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest.

„Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 1 august 2021, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind dus în arest. Acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Un alt bărbat a fost urmărit după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

În urmă cu câteva zile, un bărbat a fost urmărit de polițiști după ce a urcat beat la volan și a apăsat pedala de accelerație la fund. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au prins un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 248, în localitatea Lunca Cetățuii, cu viteza de 120 km/h control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, însă, în urma unei scurte urmăriri, acesta a fost oprit de polițiști. După verificările efectuate, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

De asemenea, întrucât mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

Adauga un comentariu