National

Un şofer a murit într-un accident rutier după ce poliţiştii l-au urmărit în trafic pentru un presupus pistol! În cele din urmă s-a dovedit că pistolul era o brichetă

Publicat: 24 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un şofer a murit într-un accident rutier după ce poliţiştii l-au urmărit în trafic pentru un presupus pistol În cele din urmă s-a dovedit că pistolul era o brichetă
Un bărbat a murit după ce a provocat un accident rutier în timp ce era cu polițiștii pe urme care il suspectau că ar deține un pistol

Incident grav în cursul nopţii de luni spre marţi în municipiul Râmnicu Vâlcea unde un şofer a murit după ce a provocat un accident rutier. Şoferul era urmărit de poliţiştii care credeau că acesta deţine un pistol. Totuşi, s-a dovedit faptul că bărbatul deţinea o brichetă sub formă de pistol.

Poliţiştii au răspuns la un apel la numărul unic 112 care anunța faptul că un bărbat care se află la volanului unui autoturism ar deţine un pistol.

Poliţiştii au primit un apel la 112 care anunța faptul că un bărbat are un pistol în mașină

Conform comunicatului emis de autorităţile din cadul IPJ Vâlcea, în noaptea de luni spre marţi pe străzile din municipiul Râmnicu Vâlcea un şofer a provocat un accident rutier, în urma căruia acesta a decedat. Poliţiştii primise un apel la numărul unic de urgentă 112 precum că şoferul ar fi deţinut un pistol.

Cel care a sunat la 112 le-a spus poliţiştilor că şoferul le-ar fi arătat mai multor persoane un pistol iar ulterior ar fi plecat de la fața locului. Poliţiştii au intervenit în zona indicată în apel dar în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipaj.

„În data de 24 august, ora 02,34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui”, precizează IPJ Vâlcea.

Un şofer a murit după ce a provocat un accident rutier. Bărbatul era urmărit de poliţie

După ce şoferul a demarat cu viteză, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. Totuşi, la o intersecţie din municipiu, şoferul a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul în vârstă de 50 de ani și domiciliat în municipiul Curtea de Argeș a murit:

„În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai informează IPJ Vâlcea.

Polițiștii români au intervenit cu succes în cazuri asemănătoare

Polițiștii români au avut intervenții reuşite în cazuri în care şoferii au fugit de răspunderea legală. De exemplu, la Iași, un şofer a fost oprit după ce oamenii legii ieșeni au tras peste 30 de focuri de armă. Şoferul făcuse mai multe accidente şi era și sub influenţa băuturilor alcoolice.

De altfel, un al bărbat care a fost urmărit prin trafic şi care a fost oprit cu focuri de armă a fost lăsat în libertate de magistraţii ieșeni, în 2020. Un an mai târziu, același bărbat și-a măcelărit soţia care se afla în propia mașină. Femeia se afla în stare gravă la spital.

Adauga un comentariu