National

Un tânăr de 19 ani din Hunedoara și-a pierdut viața într-un accident rutier teribil. Autoturismul pe care îl conducea a fost rupt în două

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 19 ani din Hunedoara și-a pierdut viața într-un accident rutier teribil. Autoturismul pe care îl conducea a fost rupt în două
În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Hunedoara a murit, în noaptea de miercuri spre joi, 1 decembrie, într-un accident rutier groaznic, după ce a încercat o depășire riscantă și a lovit cu mașina un stâlp.

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, anunță autoritățile.

Accident rutier grav în Hunedoara

În urma accidentului rutier, tânărul de 19 ani din Hunedoara a fost proiectat în afara mașinii şi a murit.

„În data de 30 noiembrie 2022, ora 22:35, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, între localitățile Orăștie și Căstău, a avut loc un accident rutier cu victime.

Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705 A, pe direcția de mers Orăștie-Căstău, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autoturism, a pierdut controlul autoturismului, care a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă, rezultând decesul acestuia.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul Poliţiei.

De altfel, precizăm că în data de 1 decembrie, a avut loc un accident rutier grav pe o stradă din Iaşi, unde un Volkswagen a intrat în coliziune cu un TIR.

Incident în trafic pe DN1

Într-un alt context, amintim că în seara de 29 noiembrie, a avut loc in incident grav pe Drumul Național 1, acolo unde un TIR care transporta hârtie a luat foc. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite, dar circulația mașinilor a fost blocată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că incidentul s-a produs pe DN 1 Sibiu-Brașov, la kilometrul 268, în zona localității Cârța, din județul Sibiu.

Conform declarației polițiștilor, „remorca unui autotren încărcat cu hârtie a luat foc. Nu sunt persoane rănite, iar șoferul a reușit să se autoevacueze”. La locul incidentului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, însă traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de deplasare până la stingerea incendiului.

Totodată, un alt accident rutier grav a avut loc în data de 29 noiembrie pe DN1. Din primele informații de la acea oră, se pare că o femeie de 59 de ani a decedat şi un bărbat a fost rănit, într-un accident rutier care a avut loc între localităţile Şaula şi Izvoru Crişului din judeţul Cluj.

În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism, iar femeia care și-a pierdut viața a rămas încarcerată, fiind solicitată intervenția echipajelor ISU.

„Pompierii de la Detaşamentul Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localităţile Şaula şi Izvoru Crişului. În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism, iar pompierii au lucrat pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani.

Un alt bărbat a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. S-au deplasat în sprijin un echipaj SMURD de terapie intensivă de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca şi încă o ambulanţă SMURD de la Garda Aghireşu. La misiune au mai intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare.. Femeia a fost extrasă din autoturismul puternic avariat. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, iar medicul de la SAJ a declarat decesul acesteia”, a mai precizat ISU Cluj.

De data aceasta însă, un tânăr de 19 ani din Hunedoara și-a pierdut viața într-un accident rutier teribil, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

Adauga un comentariu