Titlurile zilei

Un tânăr din Iași a ajuns după gratii după ce a violat o femeie, iar sora lui vrea să-l scape de pușcărie într-un mod incredibil: „Dacă nu-și retrag plângerea, spun cum am fost violată de tatăl primarului” (EXCLUSIV)

Publicat: 07 mai 2022
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Un tânăr din Iași a ajuns după gratii după ce a violat o femeie iar sora lui vrea să-l scape de pușcărie într-un mod incredibil Dacă nu-și retrag plângerea spun cum am fost violată de tatăl primarului EXCLUSIV
Un tânăr din Iași a ajuns după gratii după ce a violat o femeie, iar sora lui vrea să-l scape de pușcărie

Un posibil viol care a avut loc în urmă cu 16 ani a ieșit la iveală acum, după ce victima, Florentina Stati, a mărturisit totul pentru a-și salva fratele acuzat și el de viol. Tânărul din Iași a abuzat-o chiar pe fiica vitregă a celui care i-ar fi violat sora când avea doar 14 ani

În satul Cuza Vodă din comuna Ipatele, Iași, a avut loc o întâmplare destul de bizară, iar totul a ieșit la iveală. Florentina Stati, în vârstă acum de 31 de ani, a povestit că a fost victima unui viol în urmă cu 16 ani. Cel care ar fi violat-o este Dumitru Lipșa, tatăl actualei primărițe din comuna Ipatele. Totul a ieșit la iveală abia acum, după ce Florentina a povestit întreaga traumă, cu scopul de a-și salva fratele – și el acuzat de viol.

„Aveam doar 14 ani, terminasem clasa a VIII-a și mă pregăteam de liceu. Proveneam dintr-o familie săracă, cu multe lipsuri, și m-a luat în grijă familia Lipșa, unde stăteam în gazdă. Mai aveam grijă de doamna Lipșa, pentru că era grav bolnavă și paralizată la pat. Am fost foarte apropiați și erau niște oameni extraordinari, până într-o zi. Am plecat cu Dumitru Lipșa până la Piatra Neamț, unde locuia mama lui, și ea bolnavă. În ziua aceea, a început să mă atingă și chiar m-a și violat. Aveam doar 14 ani, eram un copil, mi-a fost frică. Nu am spus nimănui ce s-a întâmplat. Am tăcut și am îndurat. Probabil nu aș fi spus nimic niciodată, dar m-am simțit nevoită să divulg totul, pentru a-mi salva fratele de pușcărie. Acesta este acuzat de viol. Cea pe care a violat-o este fiica vitregă a celui care m-a violat pe mine acum mulți ani, Dumitru Lipșa. L-am sunat prietenește să-i spună fiicei sale să își retragă plângerea, să își amintească că și el mi-a făcut mie la fel, iar eu nu i-am făcut rău lui. Fratele meu are trei copii de crescut. Chiar dacă poate a fost vinovat, să nu facă pușcărie”, a declarat Florentina Stati, posibila victimă a unui viol la vârsta de 14 ani.

Dumitru Lipșa, bărbatul acuzat că a violat-o pe Florentina Stati, neagă totul

Reporterii BZI au mers la casa lui Dumitru Lipșa, în vârstă de 72 de ani acum, din satul Cuza Vodă din comuna Ipatele, Iași. Acolo era doar Doina Lipșa, actuala lui soție, iar cu bărbatul s-a discutat numai telefonic. Ieșeanul a negat toate acuzațiile.

„Eu nu m-am atins de ea niciodată. Am avut grijă de ea, ca și de copilul meu. Toate minciunile acestea spuse de ea, îmi fac doar rău și pentru asta o voi da în judecată. Ea nu vrea decât să îl salveze pe fratele ei, dar nu mai are ce salva, că trebuie să plătească pentru greșeala pe care a făcut-o. Vom rezolva toată problema aceasta pe cale legală. Să se gândească bine la trecutul ei tumultos și să lase instanța să își facă treaba. Este o mincinoasă”, a spus Dumitru Lipșa, acuzat de viol.

Soția actuală a bărbatului susține că tânăra minte.

„Să își amintească că o știe toată comuna că era prostituată în Podu de Piatră, în Iași, și nu avea ce mânca, iar Dumitru a ajutat-o. Acum vrea să îi facă rău, doar să își scape fratele de pușcărie, după ce mi-a violat fata, Irina Vatavu. Constantin Simionescu, fratele Florentinei, a intrat peste fiica mea în casă și a nenorocit-o. Ea locuia singură, a intrat peste ea, a strâns-o de gât și a violat-o. Acum primește ceea ce merită. Dumitru este un om cuminte și îl știe toată lumea. Fata lui e primar în comuna noastră, mai are alte două fete directoare pe la Iași. Florentina vine acum și minte, să facă rău familiei noastre. Vrea să ajungem destrămați ca familia ei”, a precizat Doina Lipșa, actuala soție a lui Dumitru Lipșa.

Posibilul viol care avut loc în urmă cu 16 ani a ieșit la iveală în urma unui alt viol ce a avut loc recent

Posibilul viol care avut loc în urmă cu 16 ani a ieșit la iveală, după ce fratele Florentinei, Constantin Simionescu, a fost acuzat de viol. Cea pe care a violat-o Constantin era Irina Vatavu, însăși fiica vitregă a lui Dumitru Lipșa, cel care ar fi violat-o pe Florentina în urmă cu 16 ani. Florentina vrea să-l vadă după gratii și pe cel despre care spune ea că a violat-o când avea 14 ani.

„Nu m-am prostituat niciodată. Nu știe nimeni ce viață grea am avut. Sunt măritată de la 17 ani cu fiul unui medic din Huși, unde locuiesc și acum. Nu am vrut să fac rău nimănui, mai ales copiilor lui, că am fost apropiați, dar nu a vrut să ne înțelegem omenește. Acum spune lucrurile acestea urâte despre mine, iar pentru asta voi depune și eu o plângere la poliție, chiar dacă a trecut atâta timp. Am vorbit la poliția din Ciurea, să vin la Iași să depun plângere. Dacă fratele meu trebuie să plătească, să plătească și el, că este vorba de aceeași greșeală”, a adăugat Florentina Stati.

Violul comis de Constantin Simionescu a avut loc în luna martie 2022.

Comentarii
  • Doamna mai bine ar spune ce probleme a adus în acel sat si alte sate fratele acestei doamne,și cum a bătut oameni nevinovați,și pe urma sa vb minciuni.

  • Marsh taratura prostituata. Ai uitat cine ai fost panarama. Sa se sesizeze Protectia Copilului sa vada ce educatie dai la copii. I-auzi la ea si-a amintit ea dupa 16 ani de un viol. Parca ai mai luat bani odata cand ai zis ca te- a violat unu, asa-i?

  • cum adica sa-l scape de puscarie daca a violat? Pai cum vine asta daca spune ea ca a violat-o unu acu 100 deani scapa frac-su de viol? Cauta-te la cap, fato

  • Aceasta doamna l-a batut pe tatal meu de 76 de ani cand era internat ca s-a scapat pe el si ei ii era lene sa il schimbe ,desi tatal meu parea surd si aerian acesta a zis acasa ca a fost batut de doamna florentina ,pentru ca a auzit si el pe acolo cum o cheama.

  • Femeia asta e bolnava stiti cum vorbeste cu oamenii pe strada?se cearta cu toatea lumea din jurul ei cu copilul in brate urla de parca a scapat de la socola

  • Eu nu am crezut ca scap cu viata cand a sarit la cearta cu mine si degeaba,eu cred ca e bolnava mintal ceva,cand vorbeste i se umfla vene la gat ,se inroseste la fata de zici ca acum baga cutitul in tine

  • Off, și pe mine m-a violat Tom Cruise, sau Johnny Depp, sau Pete Sampras – jucătorul ala frumos de tenis – sau…. acum vreo 30 de ani. Doamne ce amintiri…

  • Fara gluma dar cineva ar trebui sa ia atitudine,nu e singura violata de fratele ei.
    Si ea si fratele ei sunt bolnavi, dementi retardati, nu stiu eu bolile,ceva au ei ca altfel cum sa te comporti asa ,trebuie inchisi undeva la fara clanta fara cheie,cu multe pastile poate e o sansa sa isi revina.

  • Lipsa Dumitru, are un copil făcut cu fica lui vitregă Irina Vatvu. Copilul e bolnav, și îl ține izolat de lume. Dumitru se iubește și cu fica și cu mama ei.

  • Cineva de la protecția copilului trebuie sa ia urgent măsuri în familia asta.
    Doamna Doina, sa se laude cu copii ei nu a altuia.
    Familia ei e distrusă de mult.

  • Doamna Lipsa, de mult sa destrămat familia ei.De pe vremea de când se iubea cu patronul care avea, crâșmă în spatele casei ei. Din păcate acel patron a decedat. A fost prinsă de soția acelui patron și fugea cu chiloți în mână prin grădină.
    Se lauda la prietenele ei, eu stau cracita 2 minute și îmi vine banul.

  • Florentina e fata bună niciodată nu ar face rău nimănui. Fata asta a stat în casa mea la Negrești, am stat cu ea în aceiași cameră la cămin. Era ea mai rebelă, da așa sunt unele fete când sunt adolescente. Da asta nu înseamnă că ar face rău cuiva. Din contra a ajutat foarte mult.

  • Fosta d-na Vatavu, actuala d-na Lipsa, trebuia să se retragă și săi dea voie fiicei ei sa se mărite cu moșneagul că au un copil bolnav cu handicap. Irina suferă din pricina aceasta e cu lacrimi în ochii zilnic:”Eu încă ma întâlnesc cu el, că-l iubesc, eu ma vad cu el când mama e plecata la Negrești. El e tata la copilul meu”. Vă rog anonim ca sunt vecină cu ele.

  • Cunosc familia Lipsa destul de bine! Sunt niște oameni deosebiți, educati și cu frica de Dumnezeu! Iar doamna Florentina ar trebui sa lase legea sa își facă treaba în legătură cu fratele sau. Nu poți veni după atâția ani sa acuzi un om de viol doar sa îl scapi pe fratele tău care chiar a făcut-o și sa dovedit! Are 3 copii, dar când a săvârșit fapta de ce nu sa gândit.

  • Maria Marinescu
    Cu frica de Dumnezeu sunt copii lui. El nu. A făcut un copil cu fiica lui vitregă. S. A dovedit. Tatăl, biologic a fetei, și a vândut toate animalele din curte să dovedească al cui e copilul. Și Simionescu și Lipsa, trebuie să plătească pt ce a făcut.

  • Se vede ca nici scoala nu ai si nici minte nu ai.
    Cum vine asta mai femeie, zic ca m ai violat tu ca sa scape el???asa o fi mergand in capul tau cu 2 neuroni rataciti care se bat intre ei,dar legea e alta ,trezeste te fătuca…

  • Parcă a fututo pe prințesa din pădure adormită. Da când a frecat o soțul lui masă, și ia făcut un copil cu handicap, care nu o interesează de el. De ce nu a fost așa agitație? Lipsa Dumitru, trebuie să facă pușcărie pe viață. Asta e problema în sat. De ce doamna Lipsa, îi ia pensia de handicap lui fiica sa? De ce nu o lasă să plece cu concubinul în străinătate, îi este frica ca rămâne fără pensia de handicap. Aici e problema oiilor lui Simionescu. De femeisa nu vinde oiile? De ce femeisa, face nu știu ce? Țin să vă anunț, bârfitoare lor, ca femeisa și fetele sunt foarte bine și sănătoase. Sau mutat la casa nou. Așa că băgați-vă ghitara în gât. Femeisa e patroana, are afacere, are. Așa că no mai pupați în cur. Vinovați sunt amundoi, lipsa și Simionescu,la pușcărie cu ei. Flory a avut noroc în viața are ce vrea pasaroiul ei. Așa aveți subiect de bârfă azi.

Adauga un comentariu