Local

Un tânăr, trimis la pușcărie de judecătorii ieșeni, după ce a fost prins cu substanțe interzise. Acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc, condamnat la peste 3 ani de temniță

Publicat: 16 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr trimis la pușcărie de judecătorii ieșeni după ce a fost prins cu substanțe interzise. Acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc condamnat la peste 3 ani de temniță
Judecătorii ieșeni l-au condamnat definitiv pe un individ acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc

Un ieșean a fost pedepsit definitiv de magistrați, după ce a fost prins cu substanțe interzise. Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins apelul formulat de Robert Andrei Andriazi. Inițial, acesta a fost condamnat de Tribunalul Iași la 3 ani și 6 luni de pușcărie, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

Un tânăr din Iași a fost trimis la pușcărie de magistrați, după ce a fost prins cu substanțe interzise. Acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc, individul a fost pedepsit definitiv. Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins apelul formulat de Robert Andrei Andriazi împotriva sentinței emisă inițial în cazul său.
Amintim că, în urmă cu câteva luni, Tribunalul Iași l-a condamnat pe Andriazi la 3 ani și 6 luni de pușcărie, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. Asta, după ce individul a fost prins în flagrant având asupra lui câteva grame de canabis și peste 20 de comprimate MDMA.

Robert Andrei Andriazi, acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc

Procesul lui Andrei Robert Andriazi a început pe data de 11 martie 2020. La data respectivă, anchetatorii ieșeni l-au trimis în judecată pe tânăr, sub acuzațiile de trafic de droguri de risc și de mare risc. Asta, după ce Andrei Robert Andriazi a fost reținut și, mai apoi, arestat, încă de pe data de 9 ianuarie 2020.
Conform anchetatorilor ieșeni, tânărul a fost prins în flagrant având asupra sa 23 de comprimate MDMA (3,4-metilendioxi-N-metilamfetamina este o substanță psihoactivă empatogenă din familia amfetaminelor, fiind întâlnită de obicei sub formă de tablete sau capsule denumite generic ecstasy). Totodată, oamenii legii au descoperit la acesta aproximativ 13 grame de canabis, dar și suma de 773 de lei.

Acțiune-fulger a anchetatorilor: tânăr ieșean, găsit cu substanțe interzise

Anchetatorii ieșeni au avut o informație conform căreia tânărul ar fi avut droguri asupra sa. Astfel încât oamenii legii au organizat o acțiune-fulger. Așadar, Andrei Robert Andriazi a fost prins cu droguri și bani asupra sa. Acesta a fost ridicat și dus la audieri. La scurt timp, anchetatorii ieșeni l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore.

Mai apoi, oamenii legii au propus arestarea individului pentru 30 de zile, sub acuzațiile amintite. Judecătorii au admis cererea formulată de oamenii legii, iar tânărul a fost arestat. Ulterior, el a fost trimis în judecată și, respectiv, condamnat. Însă acesta a contestat sentința emisă în cazul său de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași. Tânărul a sperat că îi va convinge pe magistrații de la instanța superioară să îi micșoreze pedeapsa. De remarcat este faptul că, în ultimul an, autoritățile au descoperit tot mai multe cazuri de acest gen. Zeci de ieșeni au fost audiați, cercetați, reținuți, trimiși în judecată sau chiar condamnați pentru trafic de droguri.

Adauga un comentariu