National

Un tramvai a luat foc în mers, în apropiere de centrul oraşului Timişoara

Publicat: 08 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tramvai a luat foc în mers în apropiere de centrul oraşului Timişoara
Un tramvai a luat foc în mers, în apropiere de centrul oraşului Timişoara

Un incident care ar fi putut avea urmări grave a avut loc la Timișoara. Din primele informații, se pare că motorul unui tramvai a luat foc în mers. Tramvaiul a fost realizat de compania din Turcia Bozankaya și a luat foc în timp ce garnitura se afla pe traseu.

Din fericire, în urma incidentului, nu a fost rănită nicio persoană. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii pentru a stinge incendiul.

Tramvaiul Bozankaya se afla pe traseu în faţa Palatului Administrativ, în apropiere de centrul oraşului Timişoara, când motorul acestuia a luat foc, iar de sub tramvai a ieşit fum.

În tramvai se aflau călători

Reprezentanţii STPT au transmis că vatmanul a realizat că tramvaiul s-a blocat pe linii, moment în care și-a anunţat colegii din dispecerat că urma să se retragă în depou, dar pe drum, motorul acestuia a luat foc.

După ce a observat că iese fum, vatmanul a intervenit de urgenţă cu extinctorul, dar au fost chemaţi şi pompierii.

Specialiştii din cadrul fabricii Bozankaya urmează să facă cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului.

În momentul incidentului, în tramvai se aflau 20 de călători, însă nimeni nu a fost rănit.

Accident în municipiul Sibiu – O femeie şi doi copii, de 2 şi 4 ani, răniţi

Un accident rutier a avut loc în Sibiu, unde o femeie de 23 de ani şi doi copii, de 2 şi 4 ani, au fost răniţi. Evenimentul auto a avut loc pe strada Salzburg.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliţie, pompieri și cadre medicale.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Monaco, o femeie în vârstă de 23 de ani, din jud. Sibiu, a pătruns în intersecţia cu strada Salzburg fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre aeroport de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din jud. Timiş”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că doi copii, în vârstă de 2, respectiv 4 ani, pasageri în auto condus de către femeia din judeţul Timiş, precum şi o pasageră în vârstă de 23 de ani, din celălalt auto, au fost transportaţi la spital conştienţi.

Adauga un comentariu