Titlurile zilei

Una dintre cele mai bogate doctorițe din Iași a rămas fără 2,3 miliarde de lei după ce și-a lipit de suflet un bărbat cu 40 de ani mai tânăr! Unde au ajuns banii medicului! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 08 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Una dintre cele mai bogate doctorițe din Iași a rămas fără 23 miliarde de lei după ce și-a lipit de suflet un bărbat cu 40 de ani mai tânăr Unde au ajuns banii medicului GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe un individ acuzat că a jefuit o pensionară, fostă doctoriță, de peste 230.000 de lei

Un individ s-a ales cu un dosar penal după ce a jefuit un medic. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Ștefan Iulian Pleșcan, sub acuzațiile de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Potrivit anchetatorilor, ieșeanul a luat 230.000 de lei din contul unei foste doctorițe

Un tânăr din Iași a dat lovitura! Individul a luat în câteva zile mai mulți bani decât dacă spărgea o bancă! Medicul care a fost păgubit, la un pas să facă infarct când a văzut că i-au dispărut 230.000 de lei!
Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Ștefan Iulian Pleșcan, sub acuzațiile de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Surse din anchetă au precizat ca în casa medicului ieșean au fost găsite sume importante de bani, obținute în urma unor tranzacții.

În decurs de 6 luni, tânărul a efectuat 126 de tranzacții din contul doctoriței

Oamenii legii au precizat că ieșeanul Ștefan Iulian Pleșcan (36 de ani) a intrat în vizorul lor la mijlocul anului 2019.

„La datele de 14 august 2019 și 16 ianuarie 2021, în timpul unor vizite la domiciliul persoanei vătămate, Elena D., în vârstă de 84 de ani, din municipiul Iași, a sustras un card aparținând acesteia, aferent unui cont deschis la Raiffeisen Bank, dar și codul PIN scris pe o foaie, din poșeta persoanei vătămate. În perioada 14 august 2019 – 21 ianuarie 2021, folosind în mod repetat cardul bancar sustras, inculpatul a efectuat fără drept 126 de tranzacții din contul personal al persoanei vătămate și 46 de operațiuni de interogare sold, de la bancomate aflate în municipiul Iași, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 235.330 de lei”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Medicul, la un pas de infarct când a văzut contul curățat!

La un moment dat, fosta doctoriță a verificat contul și a fost la un pas de un infarct când a constatat că i-au dispărut banii. Medicul a mers țintă la Poliție și s-a plâns agenților de cele petrecute. În urma unei anchete desfășurate de oamenii legii, aceștia au ajuns la Ștefan Iulian Pleșcan. Individul a fost ridicat și dus la audieri. Mai apoi, polițiștii ieșeni l-au reținut pe individ pentru 24 de ore, pentru furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic (). Din câte se pare, ieșeanul avea probleme financiare, acesta fiind acționat recent în judecată de o firmă de recuperare a creanțelor.

„Instanța admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Debt Collection Agency SRL în contradictoriu cu pârâtul Ștefan Iulian Pleșcan. Dispune obligarea pârâtului la plata sumei de 1.513 lei, reprezentând contravaloare facturi neachitate în perioada 22 martie 2016 – 22 ianuarie 2017, și 1.483 de lei, reprezentând contravaloare rate echipamente achiziționate. Respinge cererea de obligare a pârâtului la plata sumei de 1.139 de lei, reprezentând contravaloare echipamente nerecuperate, ca neîntemeiată. Dispune obligarea pârâtului la plata sumei de 200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Adauga un comentariu