Titlurile zilei

Una dintre cele mai iubite concurente de la „Mireasă pentru Fiul Meu” s-a căsătorit! Petrecerea a avut loc într-un local extravagant din Iași – FOTO/VIDEO

Publicat: 31 aug. 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Una dintre cele mai iubite concurente de la Mireasă pentru Fiul Meu s-a căsătorit Petrecerea a avut loc într-un local extravagant din Iași  FOTOVIDEO
Oana Obreja, una dintre cele mai iubite concurente care au participat la emisiunea „Mireasă pentru Fiul Meu”, s-a căsătorit, în data de 25 august 2023, cu alesul inimii sale, Tudor Dănăilă

Oana Obreja, una dintre cele mai iubite concurente care au participat la emisiunea „Mireasă pentru Fiul Meu”, s-a căsătorit, în data de 25 august 2023, cu alesul inimii sale, Tudor Dănăilă. Nunta a avut loc la Iași și a fost una extrem de extravagantă

Oana Obreja a fost concurentă în sezonul 3 al emisiunii „Mireasă pentru Fiul Meu” și s-a bucurat de foarte multă apreciere, fiind mereu în topul celor mai votate concurente. Oana a format, inițial, un cuplu cu Viorel, dar relația lor a fost una de scurtă durată. După ceva timp, în competiție și-a făcut apariția Laur, cu care Oana a avut o relație tumultoasă, ce s-a terminat odată cu ieșirea lor din competiție. Frumoasa băcăuancă se pare că și-a găsit, într-un final, marea dragoste cu care a decis să-și pună pirostriile.

o imagine cu Oana si Tudor
Nunta a avut loc la Iași și a fost una extrem de extravagantă

Una dintre cele mai iubite concurente de la „Mireasă pentru Fiul Meu” s-a căsătorit la Iași!

o imagine cu Oana si Tudor
Oana și Tudor au închiriat pentru ziua cea mare și o mașină de epocă de culoare roșie

Oana și Tudor formează un cuplu din anul 2021. Oana are 35 de ani și este din Bacău, fiind de profesie educatoare, în timp ce Tudor, de 34 de ani, este din Iași și lucrează la Opera Națională Română, unde cântă la tubă. Cei doi tineri și-au unit destinele în data de 25 august 2023.

Oana și Tudor au ales ca în ziua cea mare să fie extrem de eleganți. Oana a optat pentru o rochie de mireasă de la Imura Bridal, care i-a pus în evidență silueta și a avut o trenă impozantă. La cununia civilă, Oana a purtat o altă rochie, la fel de elegantă. În acest timp, mirele a purtat un costum de culoare gri, din trei piese, la care a asortat o cămașă albă și butoni inscripționați cu chipul său și al alesei sale.

Ceremonia civilă a avut loc într-un cadru extrem de romantic, pe malul unui lac, iar pentru petrecere tinerii însurăței au ales Liria Events. Pentru a rămâne cu amintiri deosebite, Oana și Tudor au închiriat pentru ziua cea mare și o mașină de epocă, de culoare roșie, cu ajutorul căreia au realizat video-uri și fotografii extrem de frumoase, care îi vor bucura peste ani.

o imagine cu Oana si Tudor
Oana a optat pentru o rochie de mireasă de la Imura Bridal, care  i-a pus în evidență silueta

Oana și Tudor își petrec luna de miere în Rhodos

o imagine cu Oana si Tudor
Ceremonia civilă a avut loc înr-un cadru extrem de romantic, pe malul unui lac

Și dansul mirilor a fost unul deosebit. Oana și Tudor au ales ca în timpul primului dans în calitate de soț și soție să fie acompaniați de câteva micuțe balerine care au făcut ca momentul să fie cu atât mai emoționant. Pentru ca cea mai fericită zi din viața lor să fie una cu adevărat specială, Oana și Tudor au ales ca de nunta lor să se ocupe prietenii apropiați, iar rezultatul nu i-a dezamăgit pe tinerii însurăței, totul desfășurându-se ca la carte.

„Deși prieteni din copilărie și lejeri în acțiuni, pentru că au beneficiat de toată încrederea noastră, fără a fi constrânși și protocolari în vreun fel (nu există loc de formalități atunci când ai așa prieteni), atât Irinel Palcau Films, cât și Claudiu Veres-Wedding Photographer au fost super profi și datorită lor evenimentul nostru a arătat în felul acesta. Super recunoscătoare băieți pentru toată implicarea și profesionalismul de care ați dat dovadă!”, a postat Oana Obreja pe pagina sa de Facebook.

După nuntă, Oana și Tudor au plecat în luna de miere, în Rhodos, unde a fost sărbătorită și aniversarea acesteia, care a împlinit 35 de ani.

Comentarii
  • Ha,ha,ha…ceea ce nu stiți e că nunta a fost filmată la rezoluție HD, 1080 ..wtf? In 2023, tu filmezi nunta in acest format ” de epocă”?
    Acum, mirii săraci aleg filmarea nuntii la rezolutie 4K UHD, e de 4 X mai calitativă decât rezoluția HD 1080, nimeni NU mai alege HD care e o rezoluție varză. Dacă ai nuntă de fiță, alegi filmare 6 K UHD sau barosanii din Iași aleg 8K UHD, e altceva.
    Nu va zgârciți la rezoluție, alegeți întodeauna rezoluția cea mai înaltă…nepoții voștrii o sa va multumeasca.

    P.S: Daca esti genul de mireasa care da 200 milioane lei pe flori si alte ” nimicuri” pt nuntă, dar nu da 1000 de euro pt un tv 8K UHD care te tine multi ani, inseamnă ca ai făcut liceul pe degeaba, ceva dă cu minus in căpușorul tău.

  • Daca si Liria e extravagant…Nu stiu zau….E un local normal de nunti…Cu bune si rele…In nici un caz extravagant…Da pentru manelisti e bun, nah!

  • Articolul e prea evaziv. Cum adică „una dintre cele mai iubite”?! Vrem sa știm clar, cu cifre: câți plm au iubit-o? Și cum. Abia asta ar fi o știre.

  • Daca aia e mașina lor, np. Asta au, asta au pozat. Dar dacă au plătit pentru ea, e cam ridicol. Iar „artistul” fotograf ar trebui sa se reorienteze profesional: fotografiile gem de falsitate. Dar nah, le-a luat banii și toată lumea e fericita.
    Inca ceva: pariu că e singura și ultima data în viața lui când mirele poarta butoni? Se vede că nu are habar de cum se aleg și unde se poarta. Știe doar că e semn de mare smecherie. Doar că nu ajunge.

  • Bai românilor, nu v-ați săturat să purtați ținute business, la nunta? Faceți afaceri la nunta, sau e o ceremonie? Ce p l m aveti in cap?
    E că și cum ai merge la piata îmbrăcat în costum de hockey.

  • Nu mă pricep la toate, dar comentariile sunt deschise oricui. Așa vrea ziarul. Vii tu sa faci ordine, să dai tu voie la comentarii? Cine plm te crezi? Comentez de cate ori vreau, unde vreau. Fara să îmi cer voie de la tine. Hai sictir.
    Inca ceva: dacă ești cult in cap și ai pretenții la comentarii docte, ce plm cauți aici?! Mergi și citește comentariile de pe Dilema Veche, Revista Academiei ori Convorbiri Literare.

  • In serviciul cui? Vrem sa știm! Poate ne spune comentacul care zice că stie. Nu credeam că se plătesc și comentariile, mă gândeam că doar articolele sunt plătite jurnalistului. Bai Plm, tu îți declari veniturile din comentarii?

Adauga un comentariu