Titlurile zilei

Unchiul celor doi frați care au murit intoxicați cu otravă pentru șobolani este vizat de anchetatori! Poate ajunge după gratiii după ce a plecat de la serviciu cu substanța extrem de toxică

Publicat: 18 sept. 2020
Unchiul celor doi frați care au murit intoxicați cu otravă pentru șobolani este vizat de anchetatori Poate ajunge după gratiii după ce a plecat de la serviciu cu substanța extrem de toxică
Polițiștii continuă ancheta în cazul celor doi frați uciși de otrava pentru șobolani

Unchiul celor doi frați care au murit intoxicați cu otravă pentru șobolani ar putea fi tras la răspundere. Bărbatul a luat de la locul de muncă substanța toxică, iar mai apoi a împărțit-o rudelor. În cele din urmă, mama micuților a pus otravă în câteva găuri făcute de șoareci și așa s-a ajuns la o tragedie.

Unchiul micuților este acum anchetat. El a sustras otrava de la locul său de muncă, iar mai apoi a împărțit-o rudelor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă în spatele gratiilor. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul este anchetat pentru furt și pentru că a distribuit otrava deși nu avea acest drept.

„Otrava a fost adusă de la un depozit din Vaslui. Nu se găsește în magazinele obișnuite, iar folosirea ei de către persoanele neautorizate este interzisă”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Otrava conținea fosfură de aluminiu și era extrem de periculoasă. Micuții au murit pentru că au inhalat vapori după ce mama lor a pus prin câteva găuri de șoareci în casă acea substanță. Practic, cei mici nu au avut nicio șansă de scăpare atâta vreme cât au petrecut o noapte întreagă în vaporii ucigași.

Toată lumea a crezut că moartea celor mici a survenit după ce ar fi consumat struguri

Cei doi frați despre care se spunea că au murit din cauza strugurilor au decedat din cauza Raticidului. Mama micuților a pus otravă în câteva găuri făcute de șoareci, iar vaporii emanați în cursul nopții i-au ucis pe cei doi frați. Oamenii legii continuă ancheta și urmează să se stabilească dacă va fi cineva tras la răspundere în acest caz. Cei doi frați din Iași despre care se spunea că au murit din cauza strugurilor au murit, de fapt, din cauza Raticidului. Surse din cadrul anchetei au precizat că cei doi frați au murit din cauză că s-au otrăvit cu otravă pentru șoareci.

„Mama copiilor a pus în câteva găuri făcute de șoareci otravă. Vaporii emanați i-au otrăvit practic pe copii în timpul nopții. Otrava se afla într-un recipient de plastic. Au fost trimise probe către Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a se stabili exact ce se afla în recipient”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Din cauza faptului că micuții au inhalat vaporii toxici, au început să se simtă rău, iar în cele din urmă au decedat.

Cei doi micuți au murit după ce mama lor a pus otrava în casă

Roxana și Valentin Bughiuș aveau doi copii. De sâmbătă, ziua tragică în care și-au așezat doliul la ușa casei, viața lor nu mai are niciun sens. Părinții care au muncit din greu pentru copiii lor în Germania pentru a le crea un viitor mai bun și-au luat adio de la zâmbetul cel drag al lor. În seara zilei de sâmbătă, un apel la 112 avea să anunțe că doi copii din comuna Coarnele Caprei au nevoie de ajutor. Micuții își dădeau ochii peste cap, simțeau că nu mai au aer, vărsau și strigau disperați după apă. Roxana a sunat la 112 după ce starea celor mici s-a agravat. Nu s-a gândit nicio secundă că acesta ar putea fi motivul pentru care cei mici se simțeau rău.

„Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul de un an și jumătate, Gabriel B., în stop cardio-respirator, care a fost ventilat mecanic și resuscitat 45 minute, fără răspuns, și s-a declarat decesul. Celălalt copil, în vârstă de trei ani, băiat, A.B., a fost găsit somnolent, ușor confuz cu midriază bilaterală și preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul «Sf. Maria». Se presupune că e o intoxicație cu organofosforice. Mama a declarat că le-a dat struguri”, preciza sâmbătă seara prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Medicii nu au putut face nimic pentru cei mici

Ipoteza inițială a medicilor a fost că cei mici s-ar fi intoxicat cu organofosforice, un insecticid extrem de puternic. Concluzia a fost trasă după ce mama a explicat medicilor de la SMURD că le-a oferit copiilor să mănânce cu o seară înainte struguri, care, probabil, erau stropiți. Medicii de la Spitalul „Sf. Maria” din Iași nu au apucat să facă analizele copilului de trei ani. A intrat la scurt timp de la sosirea la spital în stop cardio-respirator. Timp de trei ore, cadrele medicale s-au chinuit să-l țină în viață prin manevre specifice de resuscitare. Inima lui a cedat și s-a stins la doar câteva ore după fratele său.
Adauga un comentariu