Cancan ultimă oră

Unde a ales familia Măruță să-și petrează vacanța? Cum s-a fotografiat Andra

Publicat: 31 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde a ales familia Măruță să-și petrează vacanța Cum s-a fotografiat Andra
Împreună cu cei doi copii ai lor, Cătălin Măruță și Andra au plecat într-o vacanță binemeritată

Împreună cu cei doi copii ai lor, Cătălin Măruță și Andra au plecat într-o vacanță binemeritată. Prezentatorul TV și artista au publicat mai multe imagini din Paris, iar fanii au înroșit butonul de like.

Cei doi soți au ales să se relaxeze departe de traficul și aglomerația din Capitală, așa că au ales o destinație cu totul și cu totul specială. Mai ales pentru Eva și David. Familia Măruță a fost la Disneyland și a împărtășit cu fanii lor imagini din escapadă.

După ce s-au întâlnit cu Mickey și Minnie Mouse, Andra, Cătălin, Eva și David au avut parte de emoții și palpitații atunci când s-au dat în roller coaster. Ulterior, după adrenalină, a urmat o sesiune de shopping. Cei mai entuziasmați au fost copiii, care și-au cumpărat geci și șepci cu Mickey și Minnie Mouse.

Apoi, familia Măruță a luat-o la pas pe străzile din Paris. Au ajuns la celebrul turn Eiffel, iar Andra a imortalizat momentul și le-a împărtășit fanilor priveliștea. Îmbrăcată casual, cu un tricou alb, blugi largi și pantofi sport, artista radia de fericire.

De ce nu se fotografiază Andra în costum de baie

Andra nu s-a fotografiat niciodată în costum de baie. Motiv pentru care fanii au început să-și pună întrebări. Ce vrea să ascundă, de fapt, artista? Spre deosebire de alte vedete din showbiz, Andra nu și-a etalat trupul în costum de baie.

Ei bine, motivul pentru care cântăreața refuză să se afișeze în costum de baie a fost dezvăluit chiar de ea însăși:

”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Adauga un comentariu