Secretele istoriei

Unde va fi botezul micuţei Lilibet Diana. Meghan și Harry au stabilit totul

Publicat: 15 iul. 2021
Meghan Markle si Printul Harry
Meghan Markle si Printul Harry au hotarat data si locul unde va avea loc botezul micutei Lilibet Diana

Meghan și Harry au stabilit unde și când va fi botezul micuţei Lilibet Diana. Bebeluşul este singurul strănepot al Reginei Elisabeta care nu va fi botezat conform cutumelor regale. Fratele ei mai mare, Archie, a avut parte de un botez regal, înainte ca părinţii lui să decidă să se retragă din familia regală britanică.

Ducii de Sussex au stabilit acum toate detalii cu privire la botezul Dianei.

Unde va fi botezul micuţei Lilibet Diana

Meghan Markle şi Prinţul Harry o vor boteza pe fiica lor în America, acolo unde s-au mutat definitiv în 2020. Fetiţa va fi botezată în credinţa Bisericii Anglicane, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fratelui ei acum în vârstă de doi ani.

Cel mai probabil, Diana urmează să fie botezată la începutul lunii august, iar părinţii ei vor alege, probabil, ca ceremonia de botez să împletească tradiţia cu modernitatea. Meghan şi Harry vor fi la fel de secretoşi legat de acest eveniment cum au fost şi la botezul lui Archie, acolo unde au interzis prezenţa presei şi n-au făcut publice nici măcar numele naşilor.

Este foarte probabil că prima fotografie cu micuța Lilibet Diana să fie una de la botez, aleasă cu grijă de Ducii de Sussex şi făcută publică pe site-ul organizaţiei lor caritabile, Archewell.

Harry și Meghan nu i-au cerut Reginei acordul de a folosi numele Lilibet pentru noul născut

Regina nu a fost întrebată de ducele și ducesa de Sussex despre numirea fiicei lor cu numele de Lilibet, a declarat pentru BBC o sursă a Palatului. Conform sursei citate se pare că raporatele precum că Harry și Meghan ar fi vorbit cu Regina nu ar fi adevărate.

Purtătorul de cuvânt al unui Sussex a insistat că nu ar fi folosit numele dacă regina nu ar fi susținut-o. Au spus că monarhul este primul membru al familiei pe care îl chemase ducele.

„Ducele a vorbit cu familia înaintea anunțului – de fapt bunica lui a fost primul membru al familiei pe care l-a sunat. În timpul acelei conversații, el le-a împărtășit speranța de a-și numi fiica Lilibet în cinstea ei. Dacă nu ar fi fost de acord, ei nu ar fi folosit numele.”

Meghan, ducesă de Sussex, a dat naştere unui al doilea copil, o fetiţă, pe care ea şi prinţul Harry au botezat-o după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana.

Fetiţa s-a născut la Santa Barbara Cottage Hospital din California.

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la îndatoririle regale pentru a-şi construi noi cariere independente de cealaltă parte a Atlanticului şi au semnat contracte ca furnizori şi creatori de conţinut pentru Netflix, Spotify şi Apple.

Statuetele din ceară care le-au fost dedicate, în cadrul muzeului Madame Tussauds din Londra,  au fost mutate acum din secţiunea dedicată personalităţilor regale pentru a se alătura altor celebrităţi.
Adauga un comentariu