International

Meghan Markle a născut! Prințul Harry și ducesa de Sussex au o fetiță, pe care au numit-o după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana

Publicat: 06 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Meghan Markle a născut Prințul Harry și ducesa de Sussex au o fetiță pe care au numit-o după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana
Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan, ducesă de Sussex, a dat naştere unui al doilea copil, o fetiţă, pe care ea şi prinţul Harry au botezat-o după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana, relatează duminică Reuters.

„Cu mare bucurie prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, au întâmpinat venirea pe lume a fiicei lor, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor” , a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al cuplului.

Fetiţa s-a născut la Santa Barbara Cottage Hospital din California, vineri, la ora 11.40.

„Atât mama cât şi copilul sunt bine şi sănătoşi şi se instalează acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Meghan și Harry mai au un copil, pe nume Archie

Meghan Markle și Prințul Harry mai au un copil, pe Archie, pe care nu au ales să îl crească în Marea Britanie. Înainte de o aduce pe lume pe Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor, Meghan Markle a pierdut o sarcină.

La scurt timp după mutarea în Montecito, Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea. În luna iulie, Meghan Markle a decis să vorbească despre sarcina pierdută.

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

„Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea. Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, scrie ea în articol.

Viața actriței la Casa Regală nu a fost deloc ușoară si din aceasta cauza Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe.

Informația potrivit căreia Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe a fost făcută publică chiar de actriță în cadrul interviului acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey. În cadrul convorbirii, Prințul Harry și soția sa au făcut declarații care au zdruncinat opinia publică.

Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe din cauza Casei Regale

În cadrul interviului, Oprah Winfrey a fost extrem de acidă cu cei doi, însă și respunsurile acestora au fost pe măsură. Subiectul cel mai controversat a avut-o în prim plan pe Meghan Markle. Actrița a precizat faptul că viața la Casa Regală și presiunea publică au făcut-o să aibă gânduri negre. Meghan a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe și că acea viață era toxică pentru ea.

Punctul în care aceasta a fost la pun pas să cedeze a fost imediat după căsătoria din 2018 atunci când “a simțit că nu își mai dorește să fie în viață”. Atunci când a vrut să apeleze la ajutorul unui specialist, Casa Regală i-a transmis că „nu se poate, pentru că nu ar arăta bine”.

Pe lângă faptul că Meghan Markle a avut gânduri sinucigașe, un alt amănunt extrem de interesant a fost scos la iveală de către fosta actriță. Pe vremea când aceasta era însărcinată cu fiul acestora Archie, soția Printului Harry a fost supusă unei conversații incredibile. Membrii Casei Regale erau îngrijorați de faptul că viitorul copil ar putea fi închis la ten și că acestuia nu i se va acorda titlul de prinț.

Adauga un comentariu