Eveniment-Social

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași îl va exmatricula pe studentul Cristi-Mădălin Cerbu după ce l-a amenințat cu moartea pe profesorul Abel-Albert Policiuc – VIDEO

Publicat: 04 iun. 2020
Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași îl va exmatricula pe studentul Cristi-Mădălin Cerbu ca urmare a amenințărilor cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc
Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași îl va exmatricula pe studentul Cristi-Mădălin Cerbu după scandalul amenințărilor cu moartea la adresa unui profesor - VIDEO

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași urmează să-l exmatriculeze pe studentul Cristi-Mădălin Cerbu după scandalul amenințărilor cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică. Instituția de învățământ a stabilit în Consiliul de Administrație să propună exmatricularea. Profesorul Abel-Albert Policiuc ar urma să facă plângere penală la Poliție. Interesant este că Cristi-Mădălin Cerbu a postat o filmare pe Facebook în care își cere scuze public și regretă amenințările cu moartea

Studentul Cristi-Mădălin Cerbu va fi exmatriculat de la Facultatea de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași. Decizia instituției de învățământ a fost luată după amenințarea cu moartea pe profesorul Abel-Albert Policiuc. Cristi-Mădălin Cerbu a postat o filmare pe Facebook în care își cere scuze public și regretă amenințările grave.

La Universitatea „Cuza” din Iași se va decide exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu

Facultatea de Informatică, unde studia Cristi-Mădălin Cerbu, a stabilit în Consiliul de Administrație să propună exmatricularea studentului.

„În ședința noastră a Consiliului de Administrație am decis să propunem exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu în cazul amenințărilor cu moartea față de drd. Abel-Albert Policiuc. Conducerea Universității «Alexandru Ioan Cuza» este cea care va decide exmatricularea”, a declarat conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică a Universității „Cuza” din Iași. Reporterii Cotidianului BZI au prezentat, în exclusivitate națională, cazul fără precedent al amenințărilor cu moartea ale studentului Cristi-Mădălin Cerbu. Sursele BZI din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au precizat că decizia finală va fi, cel mai probabi, exmatricularea. „Nu tolerăm așa ceva. Decizia clară și finală va fi exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu. Gestul este unul reprobabil și care nu are nicio justificare, logică sau explicație. Trebuie oferit un exemplu și un semnal clar”, au transmis sursele BZI de la Universitatea „Cuza” din Iași.

Mesajul de groază la adresa profesorului drd. Abel-Albert Policiuc, proferat de studentul Cristi-Mădălin Cerbu

Întreg scandalul a plecat de la filmul de groază al studentului Cristi-Mădălin Cerbu în care-l amenință cu moartea pe drd. Abel-Albert Policiuc de la Facultatea de Informatică. În video-ul viral, studentul Cerbu de la Facultatea de Informatică din Iași apare cu un cuțit uriaș, flimându-se când îi spune cuvintele de amenințare.

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc… Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică. Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…. Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?”, transmite Cristi-Mădălin Cerbu.

Studentul Facultății de Informatică din Iași care a realizat filmul în care face amenințări cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc riscă, în eventualitatea în care va fi găsit vinovat, o amendă sau o pedeapsă cuprinsă între 3 luni și un an de închisoare, potrivit noului Cod Penal.

Comentarii
  • Exmatriculat fara drept de reinscriere! Este inadmisibil ca in cea mai veche universistate din tara sa fie student asa specimen. Duca-se acasa la masa si tatasu sa ii ameninte!

  • Un act de teribilism.La vârsta asta merita o derogare și dat un avertisment ff serioas .Viitorul lui este in joc poate chiar viața lui . Merita încă o șansa.Iertarea este umană și dacă Dumnezeu ne iartă pt ff multe prostii merita ca și noi sa iertam.Trebuie iertat și sa i se dea un ultimatum . Angajament scris.

  • Iertat și sa se angajeze in scris ca la prima abatere sa fie exmatriculat. Dacă Dumnezeu iartă și noi suntem obligați sa iertam!

  • Asa ceva nu se iartă,acum amenință, iar maine trece la fapte!! Pedepsit cat mai aspru, sai învârte lui cuțitul în fața!!

  • Daca Universitatile si_ar selecta prin examene de admitere serioase candidatii,nu ar avea astfel de ,,studenti”.
    Au cifre de scolarizare prea mari si in consecinta atat studenti cat si cadre didactice de calitate indoielnica.

Adauga un comentariu