Sport

Universitatea Craiova îşi alege noul preşedinte în ziua meciului cu CFR Cluj. Sorin Cârţu este unicul candidat

Publicat: 09 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Universitatea Craiova îşi alege noul preşedinte în ziua meciului cu CFR Cluj. Sorin Cârţu este unicul candidat
Sorin Cârţu este unicul candidat pentru următorul mandat de preşedinte al Ştiinţei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului în următorii doi ani

Universitatea Craiova îşi alege noul preşedinte, iar scrutinul va avea loc duminică, în ziua meciului cu CFR Cluj, secţiile de votare fiind deschise în intervalul orar 18:30 – 23:00, conform news.ro.

Sorin Cârţu este unicul candidat pentru următorul mandat de preşedinte al Ştiinţei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului în următorii doi ani.

Abonaţii Clubului Universitatea Craiova vor avea la dispoziţie secţii de votare amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”: Tribuna I (1), Tribuna a II-a (3), Peluza Nord (2) şi Tribuna VIP (1). Pentru a-şi exercita dreptul la vot, persoanele doritoare sunt obligate să aibă în posesia lor cardul de abonat în momentul accesului în secţiile de votare. Fiecare abonat va putea vota o singura data în tribuna sau peluza stipulată pe abonament.

Abonaţii Universităţii Craiova care doresc să îşi exercite dreptul de vot la alegerile pentru preşedintele clubului, dar nu pot participa la meciul cu CFR Cluj, vor avea parte de o urnă specială în incinta sediului nostru: Malmo Office Tower, situat pe Bulevardul Ştirbei Vodă, nr. 30.

Această secţie de votare specială este deschisă în intervalul orar 12:00 – 16:00, anunţă clubul craiovean

 

Adauga un comentariu