Eveniment-Social

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a finalizat un proiect finanțat cu fonduri de aproape 2 milioane de euro – FOTO

Publicat: 20 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași TUIASI a finalizat un proiect finanțat cu fonduri de aproape 2 milioane de euro - FOTO
TUIASI a finalizat un proiect finanțat cu fonduri de aproape 2 milioane de euro

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) vă invită miercuri, 19 decembrie 2023, de la ora 11.30, la Centrul REMEDIUM (parterul căminelor T5 – T6 din Campusul „Tudor Vladimirescu”), la o conferință de presă în care se va anunța finalizarea unui ambițios proiect, finanțat cu fonduri structurale de aproape 2 milioane de euro.

La conferința de presă vor fi prezenți reprezentanți ai conducerii universității, inclusiv rectorul, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, cât și Ion Coșer, consul general al Republicii Moldova la Iași.

„Este un proiect care se adaugă în universitatea noastră la celelalte proiecte pe care le-am început mai devreme. Infrastuctura noastră este pregătită să trecem la partea a doua, la utilizare”, a transmis prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI.

Adauga un comentariu