Sanatate

Urimil crește tensiunea. Cum să administrezi suplimentul

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urimil crește tensiunea. Cum să administrezi suplimentul
Combinația precisă de 6 ingrediente active din Urimil ajută la reconstrucția tecii de mielină

Urimil crește tensiunea și este un supliment alimentar care susține funcționarea normală a sistemului nervos periferic. În compoziția sa sunt incluse uridină monofosfat, acid folic și vitaminele B, care ajută organismul să își conducă propriile mecanisme de recuperare.

Combinația precisă de 6 ingrediente active din Urimil ajută la reconstrucția tecii de mielină și, prin urmare, la regenerarea neuronilor afectați. Însă, această combinație poate provoca creșterea tensiunii. Unele dintre cele mai frecvente afecțiuni ale sistemului nervos periferic sunt sciatica, lumbago, discopatia, radiculita cervicală, nevralgia intercostală, plexita, intervenția chirurgicală post hernie de disc. În cazul acestor boli este indicat administrarea de Urimil.

femeie care tine o pastila in mana
Medicamentul nu trebuie utilizat de către femeile însărcinate

Urimil crește tensiunea. Ingredientele din medicament și efectele acestora asupra organismului

Pentru a nu te supune riscului și de a crește tensiunea este indicat să iei doar o capsulă o dată pe zi. Pentru un efect optim, se recomandă să luați Urimil timp de 3-6 luni. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate și complete. Nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se depozita la îndemâna copiilor. De asemenea, medicamentul se păstrează la temperatura camerei.

barbat care isi pune capsule in palma
Citidină monofosfat este eficient pentru durerile neuropatice

Vitaminele B care se conțin în medicament contribuie la ameliorarea deficitului acestuia. De asemenea, medicamentul contribuie la stoparea neuropatiei, tulburării senzoriale, precum și dificultății în recuperarea căilor neuronale. Combinația de uridină, ctidină și vitamina B 12 reduce durerea la pacienții care suferă de nervi înțepeniți.

Magneziul, este implicat într-o serie de procese diferite din organism, dintre care unul este conducerea musculară. Ajută la menținerea unei funcții musculare normale. Vitamina D, conform studiilor, luată în plus, contribuie la reducerea durerii la pacienții care suferă de probleme musculo-scheletice și neuropatie diabetică. Însă, este important ca atunci când suferi de tensiune ridicată să nu consumi magneziu în exces.

Ce persoane nu trebuie să administreze medicamentul.

Citidină monofosfat este eficient pentru durerile neuropatice, în special în combinație cu vitamina B 12 și uridină. Este esențială pentru conducerea neuronală. Cu adaos de citidină monofosfat, vitamina D și magneziu, contribuie la funcționarea normală a mușchilor.

mai multe pastile pe o masa
Magneziul, este implicat într-o serie de procese diferite din organism

Medicamentul nu trebuie utilizat de către femeile însărcinate, mamele care alăptează și copiii cu vârsta sub 6 ani. De asemenea, acest medicament nu trebuie luat de persoanele care suferă de tensiune ridicată. Respectați doza zilnică recomandată. În caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente, nu începeți să utilizați suplimentul.

Urimil este cel mai nou și mai puternic medicament recomandat de experți. Formula sa complexă contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos periferic și a mușchilor. Perturbarea acestora este o cauză frecventă a disconfortului corporal și a modificărilor senzoriale.

Având în vedere că Urimil crește tensiunea, fiecare capsulă trebuie administrată cu grijă și doar de către persoanele care nu suferă de hipertensiune. Urimil este considerat un medicament eficient datorită conținutul său de uridină și ctidină, un duo sinergic de nucleotide care sunt implicate în construirea ADN-ului și ARN-ului nostru. Aceste substanțe joacă un rol central în metabolismul celular. Acțiunea lor este completată de vitamine și magneziu special selectate, care joacă un rol important în efectul general al formulei.

femeie care tine o pastila in palma
Vitaminele B care se conțin în medicament contribuie la ameliorarea deficitului acestuia
Adauga un comentariu