Cancan

Următorul pas în cariera cântăreței Nicole Cherry. Ce a declarat George Ghinea despre alegerea fiicei sale?

Publicat: 23 mai 2022
Sorin Ghinea imbratisand-o pe Nicole Cherry
Nicole Cherry a precizat că nu este nevoie ca tatăl său, George Ghinea, să îi mai zică că este mândru de ea

George Ghinea este tatăl și impresarul cântăreței Nicole Cherry. De curând, vedeta a jucat în pelicula „Legații”. Artista a descoperit și latura actoriei și e foarte entuziasmată să urmeze acest drum. Cântăreața i-a spus lui George Ghinea că ar vrea să mai aibă astfel de proiecte și să nu refuze o posibilă colaborare. Chiar dacă bărbatul a fost mereu în centrul  atenției, mama artistei nu a dorit să facă parte din lumea respectivă.

„Legații” este un film de comedie ce a fost lansat pe Netflix. Distribuția acestuia este plină de vedete, printre ele fiind Smiley, Speak, Ștefania, Nosfe, Bruja și multe altele.

George Ghinea despre alegerea fiicei sale, Nicole Cherry: „Am zâmbit când am auzit-o” 

După debutul său în filmul „Legații”, Nicole Cherry s-a îndrăgostit de actorie. Aceasta este foarte entuziasmată și i-a mărturisit tatălui său că își dorește să mai facă parte din asemenea proiecte. George Ghinea este impresarul fiicei sale și se ocupă de toate proiectele la care artista participă. Deși tatăl său a mărturisit că nu a apucat să vadă filmul integral, bărbatul a spus că și-a văzut fiica fiind foarte entuziasmată de apariția sa în pelicula cinematografică.

„Cred că i-a plăcut ce a făcut în acel film. Eu, sincer, vă spun nu l-am urmărit încă integral. Dar ea e entuziasmată de toată povestea. A vorbit cu prietenii ei pe tema asta, a postat pe rețelele sociale, ce mai, a dat sfoară în țară tuturor!”, a declarat George Ghinea.

Mai mult de atât, cântăreața i-a spus tatălui său că în cazul în care va mai primi asemenea angajamente, să nu ezite în a accepta propunerea. George Ghinea își încurajează și își sprijină de fiecare dată fiica în tot ceea ce face, fiindu-i mereu alături.

 „Cine știe ce semn vom primi de la Dumnezeu. Va fi muzică, va fi film, va fi și una, și alta?! Nici nu mai contează, atâta vreme cât fiica mea va face ceea ce o împlinește!”, a precizat tatăl artistei.

Ce a declarat artista despre mama sa

Dacă toată lumea îl cunoaște pe George Ghinea, nu se poate spune același lucru și despre mama cântăreței. Aceasta nu a dorit să fie în centru atenției și nu s-a afișat niciodată în public. Sorina Ghinea a avut grijă de fetele sale, de casă și de soțul său. Nicole Cherry mai are o soră mai mare, Carla Ghinea, iar cele două seamănă extrem de mult una cu cealaltă. 

„După ce am crescut, cred că am reușit cumva să o fac fericită și să îi înapoiez tot timpul pe care ea mi l-a dat și nu a fost în zadar. Tot ce mi-a oferit ea, am reușit să îi ofer după. E greu să știi că copilul tău e la sute de kilometri în fiecare zi, în fiecare weekend și mai e și tatăl ei cu ea”, a precizat Nicole Cherry.

Cântăreața a declarat că i-ar fi plăcut ca Sorina Ghinea să petreacă mai multe ore în saloane de înfrumusețare, să-și dedice mai mult timp pentru ea. Cu toate acestea, mama vedetei a preferat ca în casă să fie mereu curat, ca fetele sale să fie tot timpul aranjate și soțul său să fie un om impecabil. Mai mult de atât, cântăreața a specificat că Sorinei Ghinea nu îi face plăcere să dea interviuri și să fie în centrul atenție, motiv și pentru care a preferat să se ocupe de casă mai mult.

Nicole Cherry a mai adăugat că nu este nevoie ca tatăl său, George Ghinea, să îi mai zică că este mândru de ea. Artista e conștientă de acest aspect, din cauza faptului că de multe ori bărbatul are foarte multă încredere în forțele cântăreței. 
Adauga un comentariu