Actualitate

USR-PLUS, revoltat din cauza acțiunilor PNL: ”Cetățenii români au nevoie de soluții, nu de scandalul cu care i-au obișnuit politicienii”

Publicat: 08 sept. 2020
USR-PLUS, revoltat din cauza acțiunilor PNL: ”Cetățenii români au nevoie de soluții, nu de scandalul cu care i-au obișnuit politicienii”
USR-PLUS, revoltat din cauza acțiunilor PNL: ”Cetățenii români au nevoie de soluții, nu de scandalul cu care i-au obișnuit politicienii”

USR-PLUS, revoltat din cauza acțiunilor PNL: ”Cetățenii români au nevoie de soluții, nu de scandalul cu care i-au obișnuit politicienii”. Alianța USR-PLUS nu este de acord cu faptul că PNL le-a cerut organizaţiilor din ţară să numere câţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale provin din alte partide și tocmai de aceea a reacționat dur, cerându-le să oprească aceste atacuri împotriva candidaților săi.

”Alianța USR PLUS cere public PNL să oprească atacurile împotriva candidaților săi

Alianța USR PLUS cere public PNL să oprească atacurile împotriva candidaților săi, după ce în presă au apărut informații conform cărora conducerea PNL le-a cerut organizaţiilor din ţară să numere câţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale provin din alte partide.

Cetățenii români au nevoie de soluții, nu de scandalul cu care i-au obișnuit politicienii în ultimii 30 de ani. Mai ales acum, în criza provocată de pandemia de COVID-19.”

USR-PLUS, revoltat din cauza acțiunilor PNL: ”Cetățenii români au nevoie de soluții, nu de scandalul cu care i-au obișnuit politicienii”

”Apelul Alianței vine în contextul în care în presă au apărut informații că Secretariatul General al PNL strânge informații despre candidații USR PLUS la alegerile locale din țară care în trecut au făcut parte din alte partide.

Alianța USR PLUS atrage atenția că PNL ar trebui să verifice propriile cifre legate de candidații traseiști din țară. Datele de la Autoritatea Electorală Permanentă arată că în total peste 7.000 de candidați de pe listele PNL la consiliile locale și județene sunt foști membri PSD și ALDE. Dintre ei, aproape 500 candidează la primării: 225 de la PSD, 100 de la ALDE.”, arată un comunicat al alianței USR-PLUS.

Revoltă în alianța USR- PLUS Iași. Traseiștii de la PNL au ajuns în partidul controlat de deputatul Cosette Chichirău pentru alegerile locale 2020. Partenerii Uniunii nu i-au vrut pe liste

Un nou scandal intern în alianța USR- PLUS Iași. Cei trei foști liberali care au demisionat din PNL Iași pentru a prinde un nou ciolan de ros au intrat oficial în USR. Adeziunea acestora la USR a fost sprijinită de deputatul Cosette Chichirău, în ciuda opoziției făcute de membrii PLUS Iași. Foștii aleși locali PNL Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat s-au alăturat deputatului zero Marius Bodea la USR pentru a prinde un loc pe listele la alegerile locale 2020.

Un nou scandal intern a apărut în alianța USR- PLUS Iași. Foștii liberali care au demisionat din PNL Iași pentru a prinde un nou ciolan de ros la alegerile locale 2020 au intrat oficial în USR. Adeziunea traseiștilor de la PNL în filiala USR a fost sprijinită de deputatul Cosette Chichirău, în ciuda opoziției făcute de membrii PLUS Iași. Foștii aleși locali PNL Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat s-au alăturat deputatului zero Marius Bodea la USR pentru a prinde un loc pe listele de la alegerile locale.

Scandal în alianța USR- PLUS Iași. Traseiștii au ajuns pe listele USR după ce PLUS i-a refuzat în partid

Alianța USR- PLUS Iași a ajuns să se cutremure din cauza celor trei traseiști intrați cu sprijinul deputatului Cosette Chichirău. Cei de la PLUS nu i-au vrut în partidul lor, astfel încât toți trei au semnat adeziunea la USR Iași. Cu toate acestea, PLUS a impus ca cei trei să ocupe locurile destinate USR Iași în cadrul listelor pentru alegerile locale 2020.

„Aseară (27 iulie 2020) s-a votat în Biroul Județean derogarea de la traseism și primirea în USR a celor trei fugari de la PNL. Lumea este revoltată, iar cei de la PLUS nu au vrut să-i primească la ei în partid. Le-am spus să-i ia USR-ul la ei, că ei i-au adus, și să-i pună pe locurile destinate celor de la USR pe listă”, a spus un membru USR Iași.

Comentarii
  • Oare ce a gandit Chichirau cand i-a adus pe gunoiul Bodea in partid si pe Timofciuc. Bodea o sa ajungi presedinte la CJ IASI cand va zbura porcul mai baiete, ti-o zic eu , mai bine dispari sa nu mai auzim de tine , nu avem nevoie de un 0000 Bodea vierme imputit care mananca banul nostru

Adauga un comentariu