Eveniment-Social

USV Iași: Veștile bune, la început de săptămână vin de la competiția de tir cu arcul de la București – FOTO

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
USV Iași Veștile bune la început de săptămână vin de la competiția de tir cu arcul de la București - FOTO
Ana Trăistaru a preluat ștafeta de la colega de club, Alexandra Creangă, campioana națională outdoor și s-a impus categoric în clasamentul individual și și-a revendicat și medalia de argint în proba pe echipe mixte

Cupa Federației outdoor, ediția 2024 , desfășurată în intervalul 26-27 aprilie, la București a reprezentat prima competiție outdoor din acest an competițional.

La start, s-au aliniat un număr considerabil mai mare de trăgători decât în anul precedent, 87 de sportivi de la toate categoriile de vârstă și divizii, încercând să înceapă sezonul cu un rezultat cât mai bun. Printre aceștia și studentele Alexandra Creangă și Ana Trăistaru.

Ana Trăistaru a preluat ștafeta de la colega de club, Alexandra Creangă, campioana națională outdoor și s-a impus categoric în clasamentul individual și și-a revendicat și medalia de argint în proba pe echipe mixte.

„La următoarea competiție, Cupa Casei Regale, se așteaptă o revenire și revanșa din partea colegei sale de club, dar și o prestație mult mai convingătoare din partea contracandidatelor la prima treapta a podiumului. Transmitem aprecieri călduroase echipei manageriale USV Iași pentru condițiile oferite la antrenamente cât și în deplasarea efectuată”, a punctat Cezar Alexandrescu, antrenor la secția de tir cu arcul, de la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi.

Adauga un comentariu