Cancan ultimă oră

Văduva lui Victor Socaciu, decizie radicală după moartea artistului. Ce urmează să facă după parastasul de 40 de zile al solistului

Publicat: 22 ian. 2022
Soția regretatului cântăreț de folk este hotărâtă să se mute din casa unde a locuit cu acesta

Văduva lui Victor Socaciu a luat o decizie de ultimă oră în privința vilei de la Cornu, în care a locuit împreună cu soțul ei, înainte ca bărbatul să se stingă din viață.

Rămasă singură într-o casă atât de mare, Brândușa Simion se gândește să se mute și să pună spre vânzare imobilul.

Soția lui Victor Socaciu, decizie dureroasă, la scurt timp de la decesul artistului

Înainte de a se stinge pe patul de spital, Victor Socaciu locuia împreună cu cea de-a patra lui soție la Cornu, acolo unde deținea o vilă spațioasă. Acum, la scurt timp de la decesul artistului, casa pare goală pentru Brândușa Simion, care a rămas singură.

De aceea, se pare că femeia a recurs și la o decizie dureroasă, pe care a luat-o cu greu. Surse propiate familiei au declarat că văduva lui Victor Socaciu este hotărâtă să se mute într-o locuință mai mică și să vândă imobilul de la Cornu, după ce îi va face parastasul de 40 de zile solistului:

„Nu mai vrea să stea acolo, singură.

Spune că nu poate, îi este foarte greu.”, a declarat o vecină a Brândușei Simion.

Pentru a se putea realiza acest lucru, însă, soția regretatului cântăreț de folk va trebui să se consulte și cu cei trei copii ai bărbatului, cărora le revine jumătate din avere.

Victor Socaciu a murit din cauza unui șoc septic

Victor Socaciu se confrunta cu probleme serioase de sănătate când a ajuns la spital, pentru a cere ajutorul medicilor. El acumula lichid la plămâni în urma infecției cu COVID-19. Inițial, artistul apelase la specialiști pentru a face un drenaj, însă intervenția suferită i-a cauzat o infecție nosocomială, care i-a fost fatală:

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic. A ajuns la spital pe 19 noiembrie.

Avea niște efecte post-COVID în organism, pleurezie, adică acumula lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni.”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu.
Adauga un comentariu