Cancan ultimă oră

Val de reacții, după ce reprezentantul României la Eurovision 2023 a urcat pe scenă alături de iubita lui. Theodor Andrei a fost aspru criticat

Publicat: 12 mai 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Val de reacții după ce reprezentantul României la Eurovision 2023 a urcat pe scenă alături de iubita lui. Theodor Andrei a fost aspru criticat
Val de reacții, după ce reprezentantul României la Eurovision 2023 a urcat pe scenă alături de iubita lui. Theodor Andrei a fost aspru criticat

Theodor Andrei, în vârstă de 18 ani, a fost reprezentatul României la Eurovision 2023. Deși tânărul a muncit mult pentru a participa la concurs, acesta nu s-a calificat în finală.

Cântărețul și trupa sa de dansatoare au urcat joi seară, pe scena din Liverpool, în cea de-a doua semifinală a concursului.

Însă nu mulți știau că una dintre dansatoare este chiar iubita lui, Diana Colea.

Fanii au criticat prestația lui Theodor Andrei

Diana Colea a făcut parte din echipa care ne-a reprezentat țara la Eurovision. Tânăra este studentă la UNATC și este una dintre cele două dansatoare ale delegației României la Liverpool, scrie Adevărul.ro.

Deși Diana Colea a avut un moment artistic pe scenă, alături de iubitul ei, fanii concursului nu s-au arătat prea încântați de acest lucru.

Comentariile la adresa prestației lor nu au încetat să apară: „TVR a dat pe persoană fizică anul ăsta Eurovisionul”, „Trebuia justificată prezența iubitei în delegație”, „Pentru 20 de secunde de faimă a cărat-o la Liverpool?”, au scris aceștia pe rețelele de socializare.

Mai mult, cei de acasă au făcut și haz de necaz în ceea ce privește prestația României: „Poate cu putin noroc, prindem iar ultimul loc!”, a comentat unul dintre fani.

Din nefericire, Theodor Andrei nu a reușit să ajungă în finala de sâmbătă a Eurovision. Doar 10 țări dintre cele 16 prezente în a doua semifinală au reușit să meargă mai departe în concurs.

Cele zece țări calificate în finala Eurovision 2023

Cele zece țări calificate în finala Eurovision 2023, în urma prestațiilor din cea de-a doua semifinală, sunt:

Albania
Cipru
Estonia
Belgia
Austria
Lituania
Polonia
Australia
Armenia
Slovenia

Potrivit predicțiilor BBC România nu avea prea mari șanse să treacă de semifinala 2 și să se califice în finala Eurovision 2023.

„Conceptual, melodia, descrie o relaţie toxică şi lupta de a alege între pasiune şi autoconservare. Andrei, care are doar 18 ani, trăieşte în psihodramă, sună când trist, când sordid, cu remuşcări şi furios. Dar când cântă replici de genul „I’m begging you, take off your clothes and step on me”, este cu adevărat supărător. Pronostic: Eliminat în semifinala doi”, a fost verdicul BBC.

Comentarii
  • Nici nu mă miră …eu cred că TVR au trimis la mișto pentru ceea ce sa întâmplat anul trecut cu voturile luate către Ucraina! Cu siguranță la trimis să-și bată joc de cei de la conducerea Eurovision 😂😂😂! Eu trimiteam un pensionar sa cânte pe scena sa rad de ei …..

Adauga un comentariu