Cancan ultimă oră

Val de reacții negative la adresa Andreei Tonciu. Bruneta, acuzată că își modifică prea mult pozele

Publicat: 06 iul. 2022

Andreea Tonciu este o prezență foarte activă pe rețelelde socializare! Deși are numeroși fani ăn mediul online care o iubesc și care o urmăresc în fiecare zi, vedeta nu scapă de oamenii care au reacții negative la adresa ei.

Andreea Tonciu a fost și încă este considerată una dintre cele mai sexy femei din România. Deși are și operații estetice, vedeta apelează la mici trucuri de înfrumusețare când vine vorba de fotografia perfectă. Astfel, internauții i-au reproșat că își editează mult prea mult fotografiile, spunând că nu se mai lasă „păcăliți”.

Andreea Tonciu, val de reacții negative

Andreea Tonciu este o prezență foarte activă în mediul online și face ravagii cu fiecare postare pe care o face pe contul său personal de Instagram, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.

De această dată, vedeta nu a primit doar mesaje pozitive despre modul în care arată, ci a fost acuzată de fani că folosește un filtru mult prea evident pentru editarea fotografiilor.

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. În prezent, bruneta este plecată alături de soțul și de fiica lor într-o vacanță exclusivistă, în Antalya. Vedeta nu s-a putut abține și s-a fotografiat în fiecare ținută.

Fanii au răbufnit în secțiunea de comentarii

După ce a postat mai multe fotografii cu ea, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Aceștia sunt de părere că Andreea Tonciu își modifică astfel pozele pentru a părea mai tânără. Pe de altă parte, alți internauți au mărturisit că pentru ei nu mai este o surpriză faptul că bruneta își modifică pozele.

„Să știi că pielea de pe mâini te dă de gol. Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă, că vârsta își spune cuvântul” / „Chiar așa, unii oameni nu se simt deloc?!” / „Când te vedem așa cum arăți tu în realitate? Că de Photoshop suntem sătui!” / „Fără supărare, dar ai exagerat cu Photoshop-ul. Ți-ai mutat capul mult prea în față. Știm că-ți place să te photoshopezi, dar măcar fă-o corect”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.
Adauga un comentariu