Cancan

Valentin Sanfira, mesaj emoționant pe Facebook. „Să fac din succes o constantă a vieții mele profesionale…” 

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Valentin Sanfira mesaj emoționant pe Facebook. Să fac din succes o constantă a vieții mele profesionale 
Celebrul interpret este apreciat de lumea întreagă pentru vocea sa cu care încălzește sufletele ascultătorilor, dar și prin modestia de care dă dovadă

Valentin Sanfira, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, își expune viața pe Facebook și păstrează o legătură strânsă cu fanii. Ce surprize a pregătit alături de soția sa și care sunt viitoarele proiecte muzicale ale artistului, toate aceste detalii fanii acestuia le află de pe rețelele de socializare unde artistul este extrem de activ.

valentin sanfira
Valentin Sanfira, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, își expune viața pe Facebook și păstrează o legătură strânsă cu fanii

Valentin Sanfira are o legătură strânsă cu fanii de pe Facebook 

De curând, Valentin a început o serie de povești alături de colegi și prieteni din breaslă într-o nouă emisiune pe YouTube. „La povești cu Sanfira” s-a bucurat de un real succes încă de la prima ediție. 

„Îmi este drag să invit oameni pe care îi apreciez sau ale căror cariere m-au impresionat și de ce nu, ale căror vieți au avut lecții din care am învățat și eu.”, scrie Valentin Sanira pe pagina sa de Facebook. 

Elena Merișoreanu a fost invitată să răspundă la câteva întrebări despre poveștile din viața sa. Cum a început cariera de artist și care au fost cele mai mari piedici pe care le-a întâmpinat. Au onorat invitația artistului și vedete precum Cleopatra Stratan, Raoul sau Emilia Ghinescu. 

valentin sanfira
Puțini sunt cei care știu despre artist că are un frate mai mare. Mama acestora s-a chinuit ani de zile să poată avea copii pe care naturală, dar eforturile păreau a fi în zadar

Valentin Sanfira este un artist îndrăgit de o lume întreagă

Celebrul interpret este apreciat de lumea întreagă pentru vocea sa cu care încălzește sufletele ascultătorilor, dar și prin modestia de care dă dovadă. Acesta le mulțumește fanilor pentru că îl urmăresc și care îi sunt mereu aproape. 

„Nu m-am abătut niciodată de la cântecul popular adevărat și am cântat trăirile mele și ale semenilor mei! Iubesc tot ce e românesc și am să lupt pentru folclorul nostru!”, le scrie artistul fanilor de pe internet. 

Valentin Sanfira îi invită pe prietenii de pe Facebook să urmărească noile proiecte muzicale și de divertisment pe care le desfășoară cu drag. 

„Cântecul spune povestea omului cu toate cele știute doar de suflet.”, declară Valentin Sanfira pe Facebook despre muzica din folclor pe care o interpretează. 

valentin sanfira si codruta filip
Ce surprize a pregătit alături de soția sa și care sunt viitoarele proiecte muzicale ale artistului, toate aceste detalii fanii acestuia le află de pe rețelele de socializare unde artistul este extrem de activ

Cum și-a început cariera îndrăgitul interpret de muzică populară

Artistul și-a început cariera de solist de folclor la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, iar mai apoi a început colaborarea cu ansamblul „Doina Gorjului” alături de care a cunoscut succesul. În vârstă de 32 de ani, Valentin Sanfira a dus o viață grea și plină de încercări. Mama acestuia, povestește el, a fost o eroină care s-a luptat pentru binele copiilor Valentin și Adrian. 

Puțini sunt cei care știu despre artist că are un frate mai mare. Mama acestora s-a chinuit ani de zile să poată avea copii pe care naturală, dar eforturile păreau a fi în zadar. Părinții s-au hotărât să adopte un copil, pe Adrian, iar la mai puțin de doi ani s-a născut și Valentin. 

„Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână. Eu îmi luam seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători.”, declara acesta într-un interviu. 

Familia Sanfira este în centrul atenției 

Lângă frumoasa sa soție, Codruța, trăiește o adevărată poveste de dragoste. A declarat într-un interviu că a fost dragoste la prima vedere, că s-a simțit atras de modestia ei și de atunci sunt de nedespărțit. Vedetele nu se feresc și se postează pe rețelele de socializare în ipostaze tandre prin care își exprimă liber iubirea.

„M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”

valentin sanfira si codruta filip
Cei doi îndrăgostiți așteaptă să se ridice restricțiile pentru a face o nuntă mare, ca în povești, alături de 300 de invitați

Cei doi s-au căsătorit în anul 2021 în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi îndrăgostiți așteaptă să se ridice restricțiile pentru a face o nuntă mare, ca în povești, alături de 300 de invitați. 

Soții Sanfira sunt gazdele poveștilor cu „Dragoste și Aventură”, în fiecare vineri de la ora 16:00 pe Antena 1. Au invitați cupluri celebre din showbiz-ul românesc alături de care înveselesc fanii. 

Toate detaliile despre noile proiecte muzicale, de televiziune sau viața de cuplu sunt postate de Valentin Sanfira pe pagina sa de Facebook. 

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu