Local

Vasile, supranumit cel mai mare beţiv din Iaşi, a ajuns influencer! Bărbatul face bani frumoși din reclame: „Eu sparg, zilnic, 100 de lei la cerșetori” – FOTO/VIDEO

Publicat: 18 sept. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Vasile supranumit cel mai mare beţiv din Iaşi a ajuns influencer Bărbatul face bani frumoși din reclame Eu sparg zilnic 100 de lei la cerșetori  FOTOVIDEO
Vasile, supranumit cel mai mare beţiv din Iaşi, este de nerecunoscut și s-a apucat de făcut reclame

Vasile, supranumit cel mai mare beţiv din Iaşi, este de nerecunoscut.  Bărbatul nu doar că are o înfăţişare nouă şi nu mai consumă deloc alcool, ci pare că s-a pus pe treabă şi face bani frumoşi din reclame

La 12 ani după ce a devenit cunoscut în toată România, pentru că a băut o sticlă de gin chiar în supermarketul din care a sustras-o, iar mai apoi a făcut un întreg show, Vasile pare schimbat în totalitate, e mereu curat îmbrăcat și și-a pus dantura. Bărbatul colaborează cu un magazin din Iaşi care comercializează suplimente nutritive şi echipamente pentru sală și se întreține din banii obținuți din reclame. Vasile a precizat că, pe viitor, îşi doreşte să colaboreze şi cu alte magazine.

Vasile, supranumit cel mai mare beţiv din Iaşi, s-a apucat de făcut reclame

Vasile colaborează, din luna mai a acestui an, cu Vladimir Luncanu, un ieșean ce deține un magazin în cadrul căruia sunt comercializate suplimente și echipamente dedicate sportivilor. Bărbatul îşi doreşte ca în viitorul apropiat să mai colaboreze şi cu alte magazine din Iaşi.

„Vreau să-i mulțumesc, în primul rând, domnului Vladimir, pentru că a avut încredere în mine. Legat de colaborarea între mine și el, pe această cale vreau să vă transmit că sunt deschis și altor colaborări pe viitor. Dacă este cineva interesat, vă rog să-i lăsați un mesaj în privat domnului Vladimir. Mulțumesc frumos pentru timpul acordat”, a precizat Vasile, supranumit cel mai mare beţiv din Iaşi.

Clipurile de pe TikTok în care apare Vasile au mii de aprecieri și distribuiri. Banii obținuți din reclame îi ajung lui Vasile atât să se întrețină, dar și să mai ajute și persoanele nevoiașe.

„Eu sparg, zilnic, 100 de lei la cerșetori, și la ala mic, și la ală mare, mă întrețin și cu mâncare”, a precizat Vasile în unul din clipurile postate pe TikTok.

Ieșenii s-au bucurat să-l revadă pe Vasile: „Se auzeau zvonuri că murise, mă bucur că nu e așa”

Deoarece foarte multe persoane îl recunosc și vor să știe ce turnură a luat viața sa, duminică, 17 septembrie 2023, între orele 10.00-14.00, Vasile a fost prezent la magazinul cu care colaborează, iar ieşenii au putut face poze cu el.

„Ce chestie, se auzeau zvonuri că murise, mă bucur că nu e așa”, a comentat Felicia Ramona Spiri.

Mulţi ieşeni s-au bucurat să vadă că Vasile este bine, deoarece s-au auzit zvonuri că ar fi încetat din viață.

„Stau în cartier cu el şi auzisem că a murit… Mă bucur că trăieşte, e un om bun, viaţa l-a schimbat”, a precizat un alt ieșean.

Vasile a devenit cunoscut în toată România în anul 2011, după ce a furat o sticlă de gin dintr-un supermarket și nu a mai așteptat, ci a băut-o chiar printre rafturi. La scurt timp după aceasta, i s-a făcut rău și a ajuns la Spitalul de Urgențe „Sf. Ioan”. La câteva minute după ce şi-a revenit, Vasile, supranumit cel mai mare bețiv din Iași, a făcut un show de zile mari, totul fiind filmat.

 

@vladimir_luncanu Stiti ce sa faceti 🤝 #betivuldiniasi #fy ♬ sunet original – Vladimir36

@vladimir_luncanu Replying to @Alexandru Cîrlige921 @Betivu_din_iasi doar bere fara alcool #fy #fyp #viralvideo ♬ original sound – Vladimir36

Comentarii
  • Cel mai fain iesean. Dacă candidează la primaria Iasi, Vasile câștigă un fotoliu de primar garantat !

    Vasile la primărie ! La Iași poate candida pe listele USR…cred că e cel mai cunoscut din Iași…are sanse de câstig!

  • Felicitari lui Vasile 🙂 nu e o munca usoara nici sa filmezi si sa faci reclame. Trebuie gandite si analizate de catre ambele persoane. Iar uneori filmarile dureaza su cateva ore pentru 2 videoclipuri.

Adauga un comentariu