Cancan ultimă oră

Vasilica Tătaru, cea mai sexy cântăreață de muzică populară: Se iubește cu directorul de la Etno TV

Publicat: 16 apr. 2021

Vasilica Tătaru, cea mai sexy cântăreață de muzică popular, trăiește de mai bine de un o poveste de dragoste cu Cosmin Man, regizor, producător tv și directorul postului de televiziune ETNO TV.

Ambii au trecut prin divorțuri, iar pasiunea pentru muzica populară i-a adus împreună. Vasilica s-a căsătorit la doar 19 ani și a divorțat la 28 de ani, în urma relației rezultând doi copii. Cosmin Man a fost căsatorit mulți cu Magda, femeia care i-a dăruit și un copil.

După ce Cosmin Man a devenit impresarul Mariei Constantin, care divorțase de Marcel Toader, s-a speculat mult timp că între cei doi ar fi o relația și că asta ar fi dus la divorțul lui Cosmin.

Vasilica Tătaru și Cosmin Man

Vasilica Tătaru a trăit o poveste de dragoste cu fiul fostului mare medic Marian Burlea

În perioada cât a studiat la Iași, Vasilica Tătaru a format un cuplu cu medical Lucian Burlea, nimeni altul decât fiul fostului mare medic și senator Marian Burlea.

Lucian Burlea era divorțat și avea o fată, Katerina, în urma căsătoriei cu Dora Elena. Lucian Burlea a fost managerul Spitalului Căi Ferate și manager al Institutului de Psihiatrie „Socola”. Cei doi au fost împreună timp de câțiva ani și Lucian o urma pe Vasilica oriunde în țară unde frumoasa câmtăreață avea spectacole. Relația celor doi s-a răcit după ce Lucian nu a vrut să meargă cu aceasta la București, fiind strâns legat de Iași, unde învață fiica sa.

În 2017, Lucian Burlea a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare în dosarul deschis după acuzaţiile de angajări trucate la Institutul de Psihiatrie.

Vasilica Tătaru și Lucian Burlea

 

Cine este Vasilica Tătaru

Vasilica Tătaru s-a născut la Bacău, pe 4 martie 1985. De mică a fost atrasă de muzică, moștenind talentul de la mama, Maria Tătăru.

A absolvit școala primară „Al. I. Cuza” din Bacău, iar la vârsta de 8 ani deja cucerise toate trofeele și premiile I la concursurile la care a participat ca reprezentantă a Palatului Copiilor din Bacău.

La vârsta 10 ani a reprezentat România în Singapore, iar peste numai un an a cântat la Atlanta, în SUA, la Jocurile Olimpice. A învățat la Colegiul Național de Arte „George Apostu”, unde a studiat ca instrument principal violoncelul și canto.

În clasa a XI-a, Vasilica a luat locul III la Olimpiada Națională de Muzică, iar în clasa a XII-a locul II pe țară la aceeași competiție. Proaspăt absolventă s-a angajat la Ansamblul „Busuiocul”, după care a colaborat cu toate orchestrele din țară.
Vasilica Tătaru

Frumusețea Vasilicăi Tătaru i-a adus Trofeul primei ediții a concursului ”Eu mi-SS mîndră-n sat”, în 2005, iar în 2010, de Ziua Națională a României, a primit Premiul pentru Profesionalism. De remarcat că în ambele situații, interpreta de muzică populară era însărcinată.

Din 2012 a fost studentă a Facultății de Teatru din cadrul Universității „George Enescu” din Iași, susținînd apoi și Masterul la aceeași facultate. În prezent este profesoară la Școala populară de arte din Bacău.

Vasilica Tătaru s-a căsătorit la vârsta de 19 ani cu profesorul ei de muzică, Cristian Năstase, de care a divorțat când avea 28 de ani. Vasilica Turcanu are doi copii, Alin Cristian, 15 ani, și Smaranda Ioana, 10.

Comentarii
  • Ei hai nui insirati barbatii , ca nu sa terminat lista !, asa este in hipergamie, urci treapta cu treapta !, om vedea urmatoarea treapta cine e

  • Asta-i folclorist metrosexual, cu barba pieptanata , nu-i folclorist din acela cu camesa chimir si cisme de piele, pa traditional. Ce stiti voi? Caci ea a avut folclorist autentic da’ era cam batarn si cand s-a saturat de urcat pe scara „erarhica” cu el, l-a lasat in urma. Ehh, a ramas pe enventar cu 2 copii dar tot la al batarn au ramas, incat da-i si lupta, mai departe. Ba, poti sa fii frumos dar cand esti coada de caine asta n-o poti acoperi mult timp; basca, iti ramane coada lunga si stufoasa dupa tine, chiar daca tu nu o vezi….

Adauga un comentariu