Local

Vasluianul împuşcat după ce a sărit cu toporul la polițiști şi părinții înjunghiaţi de acesta, aduşi la Iaşi cu răni grave – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 nov. 2022

Ieri, 23 noiembrie 2022, un bărbat de 33 de ani şi-a înjunghiat ambii părinţi. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi cadrele medicale. Vasluianul, cu un comportament agresiv, a sărit cu un topor la agenţii de poliţie, aceştia împuşcându-l. Cele trei victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

„Astăzi (n.r. 23 noiembrie 2022, ora 21:40), Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un asistent medical cu privire la faptul că, în urma unei intervenții în localitatea Protopopești, comună Tăcuta, Județul Vaslui, au fost depistate 2 persoane ce prezintă plăgi înjunghiate și un bărbat ce se manifesta agresiv.

Patrulă de ordine publică deplasată în temeiul sesizării a identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, fiul celor două persoane depistate în vârstă de 64, respectiv 58 de ani, care manifesta un comportament agresiv și a amenințat membrii patrulei de intervenție cu un topor.

În cauză au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment, în plan vertical cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă spre zona picioarelor, respectiv a abdomenului bărbatului.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă de cercetare și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările faptelor sesizate și dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ Vaslui.

Fiul şi-a lovit cu toporul ambii părinţi

Tragedie la Vaslui. Un bărbat a vrut să-şi omoare ambii părinţi. Motivul nu se cunoaşte în momentul de fată.

„La Protopopeşti, com. Tăcuta, județul Vaslui, solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. A fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția. Când a intrat în casă poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURS și SAJ. Între timp agresorul a fost împuşcat. Echipajele sunt încă la fața locului. Acțiunea este în dinamică”, au transmis autorităţile.

De asemenea, cadrele medicale au preluat cele două victimele şi le-au transportat la spital. Între timp, agresorul, rănit şi el, a devenit agresiv şi cu echipajul medical care a solicitat ajutor prin apel unic de urgenţă 122.

„Bărbatul agitat de 33 de ani prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanţă C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanţa și a solicitat prin 112 din nou Poliția. Viața lor este în pericol!

Ambulanța TIM de la SMURD a preluat tatăl agresorului care are un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă profundă.

Ambulanța B2 a preluat mama agresorului care are și ea un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă superficială”, au transmis medicii din Vaslui.
Comentarii
Adauga un comentariu