Local

Vecina i-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit fanteziile cu ea! Tânăra nici nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea poziție! „Nu m-am putut abține!” (EXCLUSIV)

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Vecina i-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit fanteziile cu ea Tânăra nici nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea poziție Nu m-am putut abține EXCLUSIV
Un individ din județul Iași a ajuns după gratii, fiind suspectat de agresiune sexuală

Un individ din localitatea ieșeană Holboca a ajuns după gratii după ce vecina i-a picat cu tronc. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Ionel Rață. Acum, individul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală

Un individ din comuna Holboca, județul Iași, a fost încătușat după ce vecina i-a picat cu tronc. Așadar, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Ionel Rață.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privindu-l pe inculpatul Ionel Rață, pentru săvârșirea infracţiunii de agresiune sexuală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionel Rață pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul, încătușat după ce vecina i-a picat cu tronc

De remarcat este faptul că decizia Judecătoriei Iași nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În eventualitatea în care Ionel Rață va ataca soluția primei instanțe, urmează ca magistrații din cadrul Tribunalului Iași să decidă ce se va întâmpla, în continuare, cu individul cercetat pentru agresiune sexuală. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Oamenii legii spun că ieșeanul a intrat în vizorul lor, în urmă cu câteva zile. Asta după ce victima a mers țintă la Poliție și s-a plans că a fost abuzată pe stradă. Așadar, în urmă cu 3 zile, Ionel Rață a fost ridicat și dus la audieri. Mai apoi, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația amintită. A doua zi, el a fost dus de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași la instanță, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Ionel Rață: „Nu m-am putut abține!”

Oamenii legii spun că, pe data de 26 iunie 2022, o fată, în vârstă de 14 ani, se plimba în zona parcului din apropierea Sălii Sporturilor, din comuna Holboca. Anchetatorii au mai afirmat că adolescenta era împreună cu o prietenă, de asemenea, minoră. La un moment dat, fata de 14 ani s-a oprit pentru a verifica o rană pe care o avea la picior, provocată de încălțăminte. Minora s-a aplecat pentru a vedea în ce stadiu se află rana ce o deranja când mergea.

„În acel moment, suspectul care se deplasa, la rândul său, prin acea zonă, a apucat-o pe partea vătămată de o fesă. Minora s-a speriat, a strigat și, mai apoi, a fugit alături de prietena ei. Cele două au mers imediat la Postul de Poliție din localitate, unde au reclamat incidentul. Agenții de Poliție l-au prins pe suspect în zona unui magazin”, a declarant, ieri, Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform anchetatorilor, la audieri, Ionel Rață a recunoscut fapta, punând-o pe seama consumului de alcool și a faptului că „nu s-a putut abține”. Acum, ieșeanul a fost încătușat după ce vecina i-a picat cu tronc și a vrut să-și satisfacă fanteziile cu ea.

Comentarii
  • Astfel de idioti, nesimtiti, ar trebui castrati.
    Sa vezi dupa aceea ca si altii ca el ce poftesc la sexul opus, nu vor mai face astfel de gesturi reprobabile.

  • Pe stirea asta de „cc..”, cum spui tu, sunt peste 6.000 de vizualizari. Mai mult, ai intrat si ai citit-o. Mai mult, ti-ai rupt 30 de secunde in plus, ca sa comentezi la adresa calitatii stirii!

Adauga un comentariu