Sport

Veste mare în sportul românesc. Sandra Izbașa se mărită. Cântăreața Ana Baniciu îi va fi nașă

Publicat: 28 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste mare în sportul românesc. Sandra Izbașa se mărită. Cântăreața Ana Baniciu îi va fi nașă
Sandra Izbașa se mărită, nașă urmând a fi Ana Baniciu

Fosta gimnastă Sandra Izbașa se mărită. Fosta componentă a lotului național de gimnastică a României a fost cerută în căsătorie de către Răzvan Bănică, nepotul cunoscutului actor și cântăreț Ștefan Bănică jr. Cuplul și-a găsit deja și nașii de căsătorie

Veste mare în sportul românesc pe final de an 2020. Fosta gimnastă Sandra Izbașa (30 ani), a fost cerută de Crăciun în căsătorie. Fosta gimnastă se află într-o relație cu actorul Răzvan Bănică (28 ani). Acesta și-a cerut iubita în căsătorie chiar în ziua Nașterii Domnului, iar sportiva nu a ezitat și a spus pe loc DA. Anunțul făcut de fosta sportivă a lotului național de gimnastică i-a luat prin surprindere pe fanii săi. În plus, deja cuplul pare că și-a găsit și nașii de cununie.

Sandra Izbașa se mărită. Anunț făcut în prima zi de Crăciun

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a făcut marele anunț pe o rețea de socializare. Viitorul său soț a cerut-o în căsătorie chiar în dimineața zilei de Crăciun 2020. „«DA!» Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturișeste iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit ! @razvanbanica1”, a scris Izbașa pe o rețea de socializare. Aceasta a trecut și prin alte relații însă până să se oprească la nepotul lui Ștefan Bănică jr.

Ana Baniciu s-a oferit să fie nașa cuplului Izbașa – Bănică

Printre cei care au felicitat-o pe Sandra Izbașa se numără Cătălina Ponor, Nadia Comăneci, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Monica Roșu. Fosta gimnastă a fost felicitată și de Ana Baniciu, una dintre prietenele foarte bune ale acesteia. Ana Baniciu a și anunțat că vrea să fie nașa cuplului. Ana Baniciu este cântăreață și nimeni alta decât fiica celebrului Mircea Baniciu, fostul solist al trupelor Phoenix și Pasarea Colibri. Ana Baniciu a început de curând o relație de iubire cu Edy Kovacs, un om de afaceri de succes.

Cine este Sandra Izbașa, fostă componentă a lotului de gimnastică?

Sandra Izbașa este dublă campioană olimpică la ediții diferite. De asemenea, este consideartă a fi și una dintre cele mai frumoase sportive din România. Tânăra a început relația cu actorul Răzvan Banică în acest an. Sandra Izbașa are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene si un argint mondial. Fosta sportivă, în vârsta de 30 de ani, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.
În ultima perioada, Sandra Izbașa a devenit o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual. Pe Instagram a fost făcută publică și relația pe care o are cu Răzvan Bănică (28 de ani). Acesta este actor al teatrului Nottara și cochetează și cu muzica.
Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru.

Adauga un comentariu