Sport

Vești bune din Serie A. Detalii despre recuperarea lui Valentin Mihăilă. Revine pe gazon mai repede decât s-a anunțat

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vești bune din Serie A. Detalii despre recuperarea lui Valentin Mihăilă. Revine pe gazon mai repede decât s-a anunțat
Recuperarea lui Valentin Mihăilă merge foarte bine. Tânărul jucător are șanse să fie rezervă în meciul de sâmbătă cu Cagliari.

Valentin Mihăilă, unul dintre cei mai în formă români la ora actuală, s-a accidentat în timpul unui antrenament și încă face recuperare pentru a reveni în lotul lui Parma. Din primele informații venite din Italia, recuperarea lui Mihăilă merge foarte bine. Tânărul jucător are șanse să fie rezervă în meciul de sâmbătă cu Cagliari.
Italienii scriu că atacantul român nu mai simte dureri și că a început de azi să se antreneze cot la cot cu echipa sa. Parmalive.com a anunțat că Mihăilă nu va fi titular, însă antrenorul Roberto D Aversa dorește să îi acorde câteva minute.

Sursa citată anunță că antrenorul penultimei clasate din Serie A îl va titulariza din nou pe Dennis Man și pregătește o ‘surpriză’ în ceea ce privește tactica, acolo unde ar urma să îi trimită în teren pe Graziano Pelle și Cornelius în linia ofensivă.
8.5 milioane de euro au plătit italienii în schimbul jucătorului român
14 meciuri are Mihăilă în tricoul lui Parma, unde a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două assist-uri

Ce vor face Dennis Man și Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează

Parma are încă emoții pentru retrogradarea în Serie B. Echipa se află locul 19 în clasament, cu 20 de puncte. Victor Becali, reprezentantul firmei care îi impresariază pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, a discutat despre viitorul jucătorilor români, dacă Parma va retrograda în Serie B.

„Echipa nu prea e într-o situație foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-și merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puțin 6 puncte în plus. Totuși, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situația acum, nu știu ce va fi. Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui.

O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club”, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

Adauga un comentariu