Educatie intima

Vezi cum se comporta o femeie care a avut orgasm

Publicat: 02 ian. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vezi cum se comporta o femeie care a avut orgasm
7

Dupa o noapte de amor, pentru unii barbati un simplu „Dragă, a fost atât de bine!” venind din partea partenerei nu este suficient. Dacă vrei să fii sigur ca nu a mimat orgasmul trebuie să fii atent la câteva semne: i se întăresc sfârcurile sanilor, ii tremura picioarele, adoarme imediat, vorbeste numai despre partida de sex, zambeste fara motiv etc.


1. I se întăresc sfârcurile sanilor

Deşi este posibil să fie emoţionată sau doar să îi fie frig, sfârcurile întărite, împreună cu alte câteva semne, precum gâfâitul sau strigătul „Da! Da! Îmi vine!” îţi pot indica faptul că femeia ta este, într-adevăr, satisfăcută. 

2. Devine emotivă si plânge

Unele femei pur şi simplu izbucnesc în plâns după un orgasm, deoarece acesta le aduce un val de emoţii care le fac să le dea lacrimile. Dacă iubita ta „colapsează” după ce faceţi sex sau începe să plângă ca un copil, nu îţi face griji: Este semnul că într-adevăr s-a simţit bine şi este satisfăcută.

3. Adoarme imediat

Un obicei rezervat mai degrabă bărbaţilor, dar sunt destule femei care se simt foarte epuizate după unul sau mai multe orgasme şi pur şi simplu simt nevoia să tragă un pui de somn pentru a-şi recăpăta forţele. Dacă se întoarce cu spatele la tine şi începe să moţăie, nu te simţi jignit. Încolăceşte-ţi braţul în jurul ei şi trage si tu un pui de somn.

4. Vrea s
ă se ghemuiască la pieptul tău

Chiar dacă asta nu este o garanţie că a avut un orgasm, nevoia ei de a te ţine în braţe şi a simţi braţele tale în jurul ei poate fi un semn că tocmai a avut o experienţă „mişcătoare”. Chiar dacă asta nu îţi garantează că este satisfăcută, dacă simte nevoia să te ţină în braţe şi să se ghemuiască lângă tine este un semn clar că măcar te place foarte mult.

5. Ii tremura picioarele

Vrea să se dea jos din pat să-ţi aducă gustarea „de după” care îţi place atât de mult sau ţigările de pe masă, dar pur şi simplu nu poate păşi, pentru că picioarele îi tremură. Dacă i se întâmplă asta şi picioarele nu i se opresc din tremurat, este un semn mai mult decât sigur că ţi-ai făcut cu brio datoria. Dacă are nevoie de câteva minute înainte să poată să se ridice pentru a merge la baie, atunci poţi să stai liniştit. Ai satisfăcut-o.

6. Vorbeşte încontinuu despre partida de sex

Dacă, după ce aţi terminat partida de sex, ea nu se poate opri din vorbit despre poziţia nouă pe care aţi încercat-o, despre senzaţiile avute sau pur şi simplu murmură încontinuu acelaşi cuvânt: „Nemaipomenit!”, „A fost nemaipomenit!”, din nou, poţi fi sigur că a avut parte de satisfacţie sexuală din partea ta.

7. Zâmbeşte fara motiv

Ştii cum vine asta, nu? Ai mai văzut zâmbetul acela. Sunt zile în care iubita ta pur şi simplu nu-şi poate şterge de pe chip zâmbetul acela tâmp şi asta ţi se datorează doar ţie şi performanţelor tale. Când o mai vezi zâmbind astfel, du-te la ea şi sărut-o aşa, fără motiv. Vei avea confirmarea că tu eşti pricina bunei sale dispoziţii după felul în care îţi va răspunde.

Nu doar că va muri de nerăbdare să repetaţi experienţa, dar va povesti tuturor prietenelor sale ce „armăsar” eşti. Şi asta nu înseamnă decât un lucru: Dacă lucrurile nu vor merge bine între voi, vei avea mereu de unde alege. Aşa că străduieşte-te întotdeauna să o laşi satisfăcută.

Evident, în timpul sexului, ea poate să te muşte, să te zgârie, să devină violentă chiar sau poate să ţipe de plăcere, iar dacă aceste semne tot nu te ajută să îţi dai seama că faci bine ce faci, atunci nici sfaturile de mai sus nu o vor face.

Sexul, antinevralgicul natural

Mit si adevar despre sex oral

Jumatate dintre femei au un libidou scazut

Performanta sexuala cu cateva alimente-suplimente

Patru tipuri de femei care se regasesc in fanteziile sexuale ale barbatilor

Adauga un comentariu