Cancan

Viața creatoarei de modă Cristina Săvulescu după nuntă. Cum își împarte vedeta timpul între atelier și familie

Publicat: 20 oct. 2021

Designerul Cristina Săvulescu a avut o nuntă de excepție cu Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu. Stilista seamănă uimitor de mult cu mama jurnalistului. La fel ca și fosta soție a ziaristului, Săvulescu se ocupă de design-ul vestimentar.

Cristina Săvulescu, are 28 de ani, fiind cunoscută de publicul larg pentru relația pe care o avea cu Mihai Raduț, pe atunci mijlocaș la Steaua. Creatoarea de modă a ajuns în presa mondenă grație operațiilor estetice, fiind considerată femeia cu cele mai reușite intervenții chirurgicale din România. Fanii mărturisesc că între timp Săvulescu a devenit Angelina Jolie de România, datorită asemănării cu actrița de la Hollywood.

Cariera designerului care stă în spatele celor mai glamuroase ținute din România

Datorita talentului, pasiunii și colaborărilor cu diverse vedete, Cristina Săvulescu a devenit una din cele mai cunoscute creatoare de modă din România. Mădălina Ghenea, Monica Bârlădeanu, Andreea Marin, Inna și Delia au purtat ținute create de Săvulescu. După căsnicia cu milionarul Radu Budeanu, creatoarea de modă a fondat un nou brand în România sub denumirea de “Seen”. Fashionista mărturisește că “Social media a ajutat foarte mult designerii mici, din orice parte a lumii. Stiliștii vedetelor – Lady Gaga, Solange, Zendaya – au găsit hainele Seen pe Instagram.”

Fondatoarea brandului “Seen” dezvăluie că acordă o atenție deosebită postărilor de pe Instagram dar și de pe alte rețele de socializare. Succesul brandului se datorează și prezenței active a designerului pe social media. Datorită ambiției sale, Săvulescu a reușit să obțină premii remarcabile în lumea modei, precum Elle Style Awards 2016 și trofeul pentru Best Young Designer.

Cum își împarte Cristina Săvulescu timpul între atelier și familie după nuntă

Fashionista mărturisește că “primul lucru pe care-l fac dimineața este să merg la fiul meu Petru în cameră”. După nuntă, în viața lui Radu Budeanu și a actualei lui soții a apărut un băiețel pe nume Petru. Rutina de dimineața ce implică servirea micului dejun alături de copilul ei nu o împiedică să respecte rutina de îngrijire personală.

Stilista aplică tot felul de măști asiatice testate de-a lungul multor ani, ulterior, la 9:10 obișnuiește să plece la atelier. Nu conduce, are șofer. Odată ce ajunge la atelier, începe nebunia.

“Partea de creație, care mă entuziasmează cu adevărat, fie că suntem în stadiul de mood board, de schițe sau de construcție de tipare”, mărturisește fashionista.

În fiecare zi, timp de o ora, Cristina Săvulescu se ocupă de partea financiară a businessului, împreună cu managerul atelierului. Stilista obișnuiește să vorbească macar jumătate de ora cu oamenii din producție pentru a afla ce dificultăți au întâmpinat. Apoi, consiliază clientele care doresc să-și schimbe stilul sau să acceseze anumite piese vestimentare.

După o săptămână intensă de muncă, creatoare de modă petrece zilele de weekend alături de familie. Aceasta menționează că după căsnicie nu vorbește foarte mult cu soțul ei despre ce se întâmplă la atelier. Stilista considera că pentru o căsnicie cât mai durabila este important să-ți lași toate problemele la muncă, iar acasă să te bucuri de compania celor dragi.

Cine mai face parte din familia designerului

Cristina Săvulescu afirmă că sfătuitorul ei principal este mama, care o susține în tot parcursul ei și în toate proiectele profesionale. Cât despre tatăl său, stilista vorbește cu lacrimi în ochi, acesta a decedat când ea avea 14 ani, din acest motiv, creatoarea de moda a devenit foarte apropiată de mama sa. Cristina Săvulescu mărturisește că după nunta cu Radu Budeanu se simte extrem de împlinită atât pe plan profesional cât și cel personal.

Adauga un comentariu