Actualitate

Vicepreședintele APP România, deputatul Francisc Tobă în producția media BZI LIVE: „Toate aceste creșteri de prețuri sunt artificiale….! Într-o țară ca România, cu resurse, nu se poate așa ceva…! Celor de la Putere nu le pasă deoarece speră că tot ei vor fi la butoane…!”

Publicat: 15 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Vicepreședintele APP România deputatul Francisc Tobă în producția media BZI LIVE Toate aceste creșteri de prețuri sunt artificiale.... Într-o țară ca România cu resurse nu se poate așa ceva... Celor de la Putere nu le pasă deoarece speră că tot ei vor fi la butoane...
Francisc Tobă a fost invitat la BZI LIVE prin videoconferință

Vicepreşedintele partidului Alianţa Pentru Patrie (APP), Francisc Tobă a discutat în cadrul ediției BZI LIVE despre un subiect important şi de interes naţional, şi anume sărăcia generală naţională a românilor. Deputatul a vorbit despre creşterea preţurilor, a facturilor, a indicelui ROBOR şi a ratelor. Totodată, a adus explicaţii în ceea ce priveşte distrugerea firmelor şi falimentul capitalului autohton şi a companiilor româneşti.

Francisc Tobă la BZI LIVE, despre prețurile artificiale

La BZI LIVE, marţi, 15 noiembrie, s-a discutat alături de invitatul Francisc Tobă despre starea economică precară a României, cu referire la preţurile tot mai mari de pe piaţă.

„Actuala putere va căuta cu disperare să justifice toate măsurile anti-românesti. Toate aceste creşteri de preţuri sunt artificiale. O ţară ca România n-ar trebui să aibă probleme de natura energetică. Ceea ce a moştenit România a dispărut. Surplusul de energie trebuia să îl transforme într-un furnizor de talie internaţională. Nu ne ocupăm să întreţinem barajele. Acuma au cam crescut buruienile.
Râul nu vine dinafară. Armata României poţi să o desfiinţezi, pentru că adevărata primejdie este în interior. La ora acutală, te cuceresc economic. Vei face exact ce zis ceilalţi. Să nu vă aşteptaţi ca până în 2024 alianţa toxică va lua măsuri pentru români. Ei caută să modifice percepţia. Acuma strâng cureaua ca să îmbogăţească nişte nemernici intermediari. Ştiu cu câte dificultate am făcut industria de apărare. Eram al 5-lea exportator de armament din lume. Acum, unde am ajuns? Românul trebuie să se trezească. E foarte simplu.
Ne uităm peste gard în loc să ne uităm în interior. De aceea, noi am decis şi am transmis tuturor judeţelor că listele de la comună, oraş, municipiu şi listele pentru Parlament vor fi exclusiv decizia lor. Cine cunoaşte un parlamentar propus pe judeţul X mai bine decât voi?”, a menţionat Fracisc Tobă.

Francisc Tobă: „Încă n-am învățat care sunt limitele puterii ”

Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 16,3% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie de 11,2% pentru sfârşitul anului viitor. Totuşi, deşi inflaţia a scăzut puţin, preţurile continuă să crească. Francisc Tobă spune că românilor încă nu „le-a ajuns cuţitul la os”. Totodată, APP îi va reprezenta doar pe românii curajoşi.

„Acuma mă puteţi acuza de cinism. Românului încă nu i-a ajuns cuţitului la os. Principiul „scapa câte poate”, se aplică liniştit până la momentul în care lucrurile vor ajunge în groapă şi românul va înţelege că nu vine nimeni în ajutor. Probabil că vor fi mişcări inspirate din mişcările care sunt în statele democratice. Noi încă n-am învăţat care sunt limitele puterii. Puterea este la noi, nu la cei care conduc. Sunt măsuri paşnice simple de luat, dar pentru asta este nevoie de voință. Asta se va întâmpla în toată Europa.
Vom discuta cu cei care au carnet de partid. Asta înseamnă că eşti cu noi pe faţă. Ţi-ai asumat să intri în tabăra curajoşilor. Dacă nu vrei să îţi asumi nimic şi vrei doar să te aşezi la masă şi să mănânci, trebuie să înţelegi că cineva trebuie să cureţe cartofii. Iar cei care îşi asumă această calitate de patriot pe față, are parte de tot sprijinul nostru. Nu ne vom lupta pentru cei care stau prin scorburi sau stau la calculator şi aruncă cu noroi în cei care au o opinie”, a menţionat Francisc Tobă.

Comentarii
Adauga un comentariu