Local

Victimele din accidentul rutier mortal de la Miclăușeni erau soţ şi soţie! Cele două persoane plecau spre Bacău – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Zi tragică pentru o familie! Accidentul rutier din satul Miclauseni, comună Butea, judeţul Iaşi a fost soldat cu două decese. Cele două victime erau soţ şi soţie şi se îndreptau spre Bacău.

Bărbatul în vârstă de 67 ani şi femeia în vârstă de 65 de ani au murit după ce autoturismul marca Volkswagen în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Momentul impactului îngrozitor a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic.

Oficial, cele două victime de sex feminin și masculin, de aproximativ 60 de ani, implicate în accidentul rutier au fost declarate decedate. Iar a treia victimă, conducătorul autoutilitarei, bărbat în vârstă de 30 ani cu traumatism toraco abdominal va fi transportat la o unitate spitalicească din municipiul Iaşi.

„Momentan intervenţia este în desfăşurare, pentru cele două persoane din autoturism care au fost descarcerate se aplică protocolul de resuscitare, la sosirea primelor echipaje victimele erau inconştiente. Revenim cu detalii după finalizarea intervenţiei”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Iată momentul impactului de la Miclăușeni

Adauga un comentariu