National

Victor și Giovanni Becali au fost testaţi pozitiv la infectarea cu COVID

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor și Giovanni Becali au fost testaţi pozitiv la infectarea cu COVID
Victor și Giovanni Becali au fost testaţi pozitiv la infectarea cu COVID

Victor și Giovanni Becali se alătura listei cu personalităţi din România care au fost testate pozitivi la infectarea cu COVID-19. Oamenii de afaceri au fost testaţi, iar rezultatele au arătat că cei doi s-au infectat cu coronavirus.

Cei doi impresari au declarat în numeroase rânduri că evită, de obicei, contactul cu alte persoane. Momentan nu se cunoaşte de unde aceştia au contactat virusul. Totuşi, de menţionat este faptul că starea de sănătate a acestora este una bune.

Victor și Giovanni Becali sunt infectaţi cu COVID-19

Victor și Giovanni Becali sunt infectaţi cu COVID-19 susţine surse din cadrul prosport.ro. În urmă cu ceva timp, Giovanni Becali declara că a ales să intre în contact cu cât mai puţini oameni pentru a evita o posibilă infectare. În altă ordine de idei, impresarul explica faptul că vărul său, Gigi Becali, a ales să stea deoparte tocmai de teama infectării cu COVID-19:

„Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, zicea agentul de jucători, potrivit Digi Sport.

Tot mai multe personalități s-au infectat cu COVID-19

În ultima perioadă, tot mai multe personalităţi din diferite medii au fost infectate cu COVID-19. La Iași, Mihai Chirica și viceprimarul Harabagiu au fost declaraţi pozitivi la infectarea cu COVID-19. În altă ordine de idei, şi la nivel naţional mai multe personalităţi politice au contactat virusul.

România se confrunta cu un al doilea val de COVID-19, iar în ultimele zile pe teritoriul ţării au fost semnalate numeroase cazuri şi focare de COVID. Din aceste considerente, Raed Arafat a propus prelungirea stării de urgenţă cu mai multe restricţii. Concret, nunţile şi botezurile au fost interzise, măştile vor fi purtate obligatoriu atât în spaţiile închise cât şi în spaţiile publice deschise.

Sărbătoarea Sfintei Cuvioasei Parascheva a fost interzisă de autorități

O altă măsură luata de Guvernul PNL este aceea de a interzice participarea credincioșilor care nu au domiciliul în Iași la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.  Astăzi, 14 octombrie 2020, se va oficia Sfânta Liturghie prin care se prăznuiește Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Astfel, sărbătoarea de anul acesta va fi una atipică în comparație cu anii trecuți, anunță Constantin Sturzu, purtător de cuvânt Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Podiumul pe care va urca soborul de preoți care vor sluji este amplasat în dreptul Mitropoliei, pe pietonalul Ștefan cel Mare. În dreptul acestuia va exista un perimetru care va permite accesul a doar 500 de persoane, dintre care 50 de autorități și invitați de seamă.

Adauga un comentariu