Cancan

Victor Slav, ajutat de iubită în afacerea cu restaurantul! Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

Publicat: 15 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Slav ajutat de iubită în afacerea cu restaurantul Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele
Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Selina

Victor Slav, ajutat din plin și de iubită, își împarte timpul și cu restaurantul de fițe pe care îl are într-o zonă de fițe a Capitalei. Cum pandemia i-a afectat destul de serios veniturile din showbiz, fostul „băiat de la Meteo” s-a gândit să încerce și altceva. Și dacă profesional o duce destul de bine, nici în plan personal nu o duce rău, grație iubitei lui Selina, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

La fel ca multe alte vedete din showbiz-ul autohton, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost nevoit să se reprofileze din cauza pandemiei de coronavirus. Și totuși, Victor Slav a făcut o mișcare îndrăzneață cu deschiderea restaurantului, dacă ne gândim la faptul că aproape toată industria HoReCa din România a fost la un pas de faliment. Oricum, vedeta TV a riscat și putem spune că nu a greșit deloc, deoarece afacerea îi merge destul de bine. Mai mult, și iubita îi este alături în tot ceea ce face.

Cum se împacă Victor Slav cu noua iubită

Chiar dacă femeile sunt înnebunite după Victor Slav, acestuia i-a căzut cu tronc o superbă blondă, cu care are o relație de peste doi ani. Selina este de o frumusețe răpitoare, iar gurile rele spun despre ea că ar fi sosia Biancăi Drăgușanu. Posibil, însă este destul de cert faptul că actuala femeie din viața fostului „băiat de la Meteo” este cea care îl face fericit în prezent.

Mai mult, relația lui celor doi este una discretă, Victor Slav și iubita lui apărând destul de rar împreună. Și aceasta mai ales pentru că blondina nu dorește să fie persoană publică. Oricum, legătura lor este una solidă, prezentatorul introducând-o deja în familia sa. Ba chiar, Victor a recunoscut în mai multe rânduri că Selina îl ajută foarte mult cu restaurantul pe care îl are.

Victor Slav și-a deschis restaurant în plină pandemie

Anul acesta, în plină criză generată de pandemia de coronavirus, Victor Slav și-a deschis un restaurant într-o zonă selectă din Capitală. Cum era de așteptat, și prețurile sunt pe măsura zonei în care este situat restaurantul. Astfel, pentru o masă cât de cât consistentă, clienții trebuie să scoată ceva bănuți din buzunar.

Locația se află pe bulevardul Decebal din Capitală, iar meniul este internațional. Ba chiar, se fac și livrări la domiciliu. Iar pentru bunul mers al afacerii, Victor Slav muncește cot la cot cu angajații săi și se implică 100% în acest proiect. Cu toate acestea, prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, un mic dejun poate fi destul de costisitor, deoarece doar o omletă vegetariană costă 24 de lei, iar cea cu pancetta și mozarella ajunge la 28 de lei. Dacă mai adăugăm și o limonadă, atunci clienții scot lejer din buzunar aproape 50 de lei.

O înlocuiește temporar pe Ilinca Vandici

Jumătatea lunii octombrie l-a readus pe Victor Slav pe micile ecrane, chiar dacă pentru o scurtă perioadă. Câteva ediții, Ilinca Vandici nu va putea fi prezentă în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, Victor Slav este cel care îi va ține locul vedetei, el primind cu bucurie propunerea de a fi iar în fața reflectoarelor.

„Ilinca are nişte probleme de sănătate, dar o să vă povestească ea mai multe. Am emoţii, dar am emoţii întotdeauna când intru într-un platou. Mă simt în largul meu în acest loc. Fetele m-au primit foarte bine, e gălăgie mare, dar e ok”, a spus Victor Slav, o vedetă foarte iubită în showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu