Cancan ultimă oră

Victor Slav, dezvăluiri inedite din culisele relației cu Selina. Prezentatorul TV nu exclude posibilitatea să devină din nou tată: ,,Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste”

Publicat: 27 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Slav dezvăluiri inedite din culisele relației cu Selina. Prezentatorul TV nu exclude posibilitatea să devină din nou tată Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Victor Slav și Selina formează un cuplu de mai bine de doi ani

Vedeta Kanal D a dezvăluit cum decurge relația lui cu actuala iubită, dar și cât de pregătit este să îi ofere un frățior sau o surioară Sofiei.

Victor Slav trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Vedeta Kanal D are o relație de doi ani și jumătate cu Selina, tânăra care a reușit să îi fure inima și să îi stea alături în tot acest timp.

Cu toate că nu și-a pus în gând să devină din nou tată, prezentatorul TV nu exclude posibiltatea de a-și întemeia o familie în viitorul apropiat, alături de iubita lui.

Victor Slav: „Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste”

Victor Slav este în culmea fericirii de când a cunoscut-o pe Selina, actuala lui iubită. Chiar dacă se mândrește cu ea peste tot, prezentatorul „Bravo, ai stil!” recunoaște că încearcă să fie cât mai discret cu viața lui privată, din cauză că partenera lui nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor:

„Într-adevăr, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate, însă încerc, pe cât se poate, să fiu cât mai discret în această privință, cu atât mai mult cu cât ea nu este persoană publică și nici nu își dorește acest lucru.

Suntem doi oameni normali care se iubesc și împart și părțile bune și mai puțin bune, pentru că din asta face parte viața și așa cunoști omul de lângă tine, mai ales în perioadele dificile pe care le traversăm.”, a declarat Victor Slav.

Victor Slav, despre posibilitatea de a deveni tată a doua oară

Victor Slav are deja o fetiță din căsătoria cu Bianca Drăgușanu. Prezentatorul TV recunoaște că Sofia îi seamănă leit, mai ales în ceea ce privește personalitatea, pentru că este extrem de ambițioasă, atunci când își propune ceva:

„Regăsesc la ea foarte multe trăsături de caracter din personalitatea mea, iar cea mai pregnantă este ambiția.

O voi susține necondiționat în ceea ce va dori să facă, pe viitor, nu voi impune niciodată să facă un lucru, doar dacă își va dori ea. Important este să fie fericită, așa cred că gândește orice părinte, să-și vadă copilul împlinit pe toate planurile.”, a povestit Victor Slav.

Cât despre venirea pe lume a unui frățior sau unei surioare pentru fiica lui, Victor spune că lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc, însă nu exclude această posibilitate, pe vitor:

„Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar dacă Dumnezeu va decide asta, de ce nu!? Las viața să-și urmeze cursul ei firesc, asta însemnă să mergi mai departe. Nu mă gândesc la aceste lucruri în special, dar nu le exclud.”, a încheiat prezentatorul „Bravo, ai stil!”.

Adauga un comentariu