Showbiz

Victor Slav, prins drogat la volan. Ce riscă

Publicat: 10 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Slav prins drogat la volan. Ce riscă

Veşti proaste pentru Victor Slav.  Acesta ar fi fost prins în această primăvară la volan în timp ce era sub influența drogurilor. El a depus o plângere la Judecătoria Sighişoara pentru a-şi face drepătate, cerere care a fost respinsă recent de judecători. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu poate ataca decizia în termen de 30 de zile.

 

Victor Slav se afla pe autostrada A3, la volanul bolidului său, un BMW seia 7. El ar fi coborât din mașină, la cererea oamenilor legii, dezorientat, incoerent și avea pupilele dilatate, reacție a consumului de droguri. Acesta ar fi fumat marijuana. De asemenea, Victor Slav ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, acceptând să meargă la IML pentru a-i fi luate probe de sânge.

Bianca Dragusanu, declaratii scandaloase cu Victor Slav

În timp ce el era condus spre sediul poliției, Victor Slav ar fi acuzat stări de rău. El ar fi cerut poliției să dea niște telefoane familiei pentru a-i fi alături, însă potrivit sursei citată anterior, aceștia nu s-ar fi prezentat acolo. În cele din urmă, și-a chemat un avocat care i-ar fi fost alături în tot acel timp. La scurt timp după acest incident el a contestat decizia la Judecătoria Sighişoara, plângere care recent a fost respinsă.

Ce riscă

Drept urmare, Victor Slav s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă, așadar, Victor Slav ar putea, în cel mai fericit caz, să se aleagă cu o amendă substanțială.

Adauga un comentariu